Değişik bir soru ile karşınızdayım bugün😁 hiçbir dijital platform üyeliğimiz yok. Prens için blutv ye üye olacaktım ki hepsiburada premiumlulara bedavaymış diye ona da üye olmama gerek kalmadı ama prens bitti daha blutv ye girmedik nedense😬 bugün youtube da gassal dizisine denk geldim, kısa bölümmüş izleyeyim dedim ve hoşuma gitti, yorumlara baktım ki herkes tüm bölümleri izlemiş ve methiyeler dizmiş diziye, bir de murat soner (youtube da dizi eleştiri videoları yapıyor) bugün aynı dizi hakkında story paylaşıncaa.. tabii üyeliği almayı düşündüm, sonra da biraz araştırınca osmanlı ve din ile ilgili olduğunu gördüm oradaki tüm dizilerin. Exxen de ise şu an çok merak ettiğim ‘karşılaşmalar’ dizisi var veya hasan can kaya var derken exxen daha cazip gibi geldi. Dedim size sorayım😁 nekışfılış gibi yüksek ücretli ve içerikleri çoğunlukla açıklık olan platformları pek düşünmüyorum, o yüzden exxen veya tabii üyeliği olan annelerimize danışmak istiyorum, hangisine üye olursam boş akşamlarımızda izleyecek daha çok içerik bulabiliriz?🫠