lidokain Mira__ ay uf bende alacaktım uyanamadik sabah. Gerçi bu ağacı bile koyacak yerim yok ne koridorda ne odada. O kadar daracık ev Beğendim ya ağaçta güzelmiş
Mira__ lidokain bizim burada hala vardı 6 7 tane arkalarda küçükleri de vardı ayrı standını açmışlar ama süslerin çeşitleri fazla yok standart
lidokain mmomyskaan yok ya kalmaz bizim buraya gelen havada kapışiliyor inşallah kalmıştır sizin orada
ikibaloglanannesi D_deniz benimde var ondan kayınvalidemden getirdim. Baya da büyüdü. Benim de aklımdan geçmiyor değil😅
Mira__ D_deniz sürdürülebilir diye arkadaş paylaşmış bence çok güzel olmuş denenebilir bence 😆 benimde bir salon çiçeğim olsaydı büyük bir kaç tane süs eklerdim
Mira__ Asyaveannesi04 çocuklar bizden daha çok heyecanlı ben çocuklardan daha fazla heyecanlı 🤩 çok güzel görünüyor 🤌
Mira__ -Yenianne-- çok güzel olmuş 🤌 ağacın altında örtü var sizinde mi dökülüyor birde nereden aldınız bende düşünüyorum altına örtü gibi
Ftsyckk Mira__ tam da ben böyle bi post açacaktım gördüğüm iyi oldu. Bende seviyorum değişik değişik ağaçlar görmeyi. Ben henüz süsleyemedim 16 aylık oğlum rahat bırakır mı kararsızım. :) süslersem Atıcam.
acimavi Mira__ biz genelde 1 hafta kala süslüyoruz, minyatür bir ağacımız var zaten 40 cm mi 50 cm mi ne, sehpanın üstüne koyuyoruz yerde görmeyiz ezeriz diye😂😂 daha süslemedik, zaten boyutundan dolayı 3-5 süs koyuyoruz bitiyor😂 (amma gömdüm ağacı)
Sadeturkkahvesi Mira__ kocaman bi ağaç aldık 2 sene önce öylee hayattan bezmişim shdjdjd çıkarmadım bile
Mira__ Sadeturkkahvesi çıkarırsın son zamana doğru ya süslersin yılbaşı için bende ilk defa aldım heveslendim az 😂
Mira__ asrinhatasi aşırı beğendim hatta gördüm müsait değildim şimdi cevaplamak istedim harika bir düşünce eğer bir gün büyük salon çiçeğim olursa bu fikri de uygulamak isterim.