Mira__ -Yenianne-- çok güzel olmuş 🤌 ağacın altında örtü var sizinde mi dökülüyor birde nereden aldınız bende düşünüyorum altına örtü gibi
Ftsyckk Mira__ tam da ben böyle bi post açacaktım gördüğüm iyi oldu. Bende seviyorum değişik değişik ağaçlar görmeyi. Ben henüz süsleyemedim 16 aylık oğlum rahat bırakır mı kararsızım. :) süslersem Atıcam.
acimavi Mira__ biz genelde 1 hafta kala süslüyoruz, minyatür bir ağacımız var zaten 40 cm mi 50 cm mi ne, sehpanın üstüne koyuyoruz yerde görmeyiz ezeriz diye😂😂 daha süslemedik, zaten boyutundan dolayı 3-5 süs koyuyoruz bitiyor😂 (amma gömdüm ağacı)
Sadeturkkahvesi Mira__ kocaman bi ağaç aldık 2 sene önce öylee hayattan bezmişim shdjdjd çıkarmadım bile
Mira__ Sadeturkkahvesi çıkarırsın son zamana doğru ya süslersin yılbaşı için bende ilk defa aldım heveslendim az 😂
Mira__ asrinhatasi aşırı beğendim hatta gördüm müsait değildim şimdi cevaplamak istedim harika bir düşünce eğer bir gün büyük salon çiçeğim olursa bu fikri de uygulamak isterim.
Mira__ Minel-inannesi bim ve şoka bir iki haftaya gelirmiş öyle dedi bugün gittim bakmaya bir tek a101 gelmiş Migros’a da uğramak istedim de eşim dedi kargo gelecek eve geldik hemen yarın zaten evin eksiklerini almaya çıkacağız o sırada nerede ne bulursam toplarım herhalde bence süs amaçlı çok güzel kızım rahat vermedi tabiki de akşama kadar söktü zaten az annecim süsümüz telef etme diyene kadar 😆😆
SetenayCo Mira__ Yani olur tabii. Seven kullanan çok var ama ben o döküntüyü görünce yılbaşı neşem kaçıyor 🤣🤣
Mira__ SetenayCo aslında doğum günlerinde içinde alıyordum bir çok olması lazım bende de neredeler acaba 5 metre almıştım en son olmadı bir daha alırım ya taşınma işi geçsin en kocam ışıltıyı alırım kızımın odasında vardı oda elektrik çarptı denedik oda bir markete gelmişti ucu top şeklinde olanlardan spreyle boyamak istedim beceremeidm olan kalıcı ojelerime oldu gri süs gibi atıcam resmini 😂😂😂😂
SetenayCo Mira__ 🤭🤭🤭 Şu telaş bitsin kış yeni başlıyor nasılsa. Hepsi yoluna girer. İkeanın ışıklarına bakabilirsiniz hem çok kaliteli hem de çok tatlılar❤️
Mira__ lidokain bizim burada hala vardı 6 7 tane arkalarda küçükleri de vardı ayrı standını açmışlar ama süslerin çeşitleri fazla yok standart
twobabymom_ Mira__ Ayy burda susleyenleri görünce çok hevesleniyorum ya ama maalesef ben ne kadar hevesliysem eşim de bir o kadar sevmiyor kısmet belki cocuklar büyüyünce onlar ister de o zaman gönlü olur 😀