Minel-inannesi Mira__ bime geliyomu bilmiyorum ama migrosun susleri guzel oluyo. Ben internetten siparis verdim komple paket bu sene içindekilerle suslerim, yilbasi gectikten sonra susler indirime girince seneye icin onlari toplarim bide😄
Mira__ Minel-inannesi bim ve şoka bir iki haftaya gelirmiş öyle dedi bugün gittim bakmaya bir tek a101 gelmiş Migros’a da uğramak istedim de eşim dedi kargo gelecek eve geldik hemen yarın zaten evin eksiklerini almaya çıkacağız o sırada nerede ne bulursam toplarım herhalde bence süs amaçlı çok güzel kızım rahat vermedi tabiki de akşama kadar söktü zaten az annecim süsümüz telef etme diyene kadar 😆😆
tugces09 Mira__ bende dün gördüm a101 de alacaktım ama dalını bilemedigim için kalsın demiştim aslında güzel duruyormuş biraz daha süs ışık ekleyebilirsiniz bulursanız bende almayı düşünüyorum bu sene bebegimizlr ilk defa kutlayacağız güzel olsun istiyorum 🎄
Mira__ tugces09 biraz dökülüyor ama olsun sabit kalırsa görüntüsü de güzel olur evet ekleyeceğim Migros’ta çok güzel şeyler vardı gidip daha detaylı bakayım diyorum ışıltılı olsun biraz ❤️
asrinhatasi Mira__ evde yerim dar o yüzden uzun bitkimi süslemiştim. Ağaç almayanlara fikir olsun bu da.
Mira__ asrinhatasi aşırı beğendim hatta gördüm müsait değildim şimdi cevaplamak istedim harika bir düşünce eğer bir gün büyük salon çiçeğim olursa bu fikri de uygulamak isterim.
SetenayCo Minel-inannesi Yıldızları birkaç yıl önce ikeadan almıştım. Aynı ışıkların kardan adamlı olanları da var, karanlıkta bayağı da ışık veriyor 🥳🌺
SetenayCo Mira__ Bu kozalaklar seneler önce bizim yan evin yaşlı ağacı kesilirken üstünden topladığım kozalaklar. Senelerdir duruyorlar. Ama kar spreyi çok saçılıyor etrafa😵💫😵💫
Mira__ SetenayCo aslında doğum günlerinde içinde alıyordum bir çok olması lazım bende de neredeler acaba 5 metre almıştım en son olmadı bir daha alırım ya taşınma işi geçsin en kocam ışıltıyı alırım kızımın odasında vardı oda elektrik çarptı denedik oda bir markete gelmişti ucu top şeklinde olanlardan spreyle boyamak istedim beceremeidm olan kalıcı ojelerime oldu gri süs gibi atıcam resmini 😂😂😂😂
lidokain Mira__ ay uf bende alacaktım uyanamadik sabah. Gerçi bu ağacı bile koyacak yerim yok ne koridorda ne odada. O kadar daracık ev Beğendim ya ağaçta güzelmiş
Mira__ lidokain bizim burada hala vardı 6 7 tane arkalarda küçükleri de vardı ayrı standını açmışlar ama süslerin çeşitleri fazla yok standart
lidokain mmomyskaan yok ya kalmaz bizim buraya gelen havada kapışiliyor inşallah kalmıştır sizin orada