Dmt-01 Mira__ geçen yıl süslemiştik bu yıl henüz süslemedik son iki hafta kala filan süsleriz diye düşünüyorum.Kızımın dün doğum günüydü oyüzden süslemedik birazda ama yavaştan malzemeleri bi çıkarıp eksik varmı diye bakmak istiyorum.Geçen yıl pek süs bulamamıştık geç kalmıştık bu yıl çok güzel süsler görüyorum:)
SetenayCo Minel-inannesi Yıldızları birkaç yıl önce ikeadan almıştım. Aynı ışıkların kardan adamlı olanları da var, karanlıkta bayağı da ışık veriyor 🥳🌺
Ssude Mira__ Ben bu yıl yapmayacağım kızım 13 aylık . Yoksa her yıl yapıyordum çok severim😍 Burada kalayım da Bakayım ben de fotoğraflara😍
2503 Noname21 değil mi🥹🥹çok karşıyım ama süsler hosuma gidiyor süslemem evime sokmam ama bakması ışıl ışıl hoş
Denizkiziyiz CuteBadesMama konu dışı olacak :) perdeniz düz sade olan modelden değil mi :) perde yaptıracağım da bende post açmiştım bugun denk geldi güzel duruyor da modeli :) düz sade değil mi 😅
Tugcebb Mira__ 2 senedir Aralık gelmeden hevesle süslüyordum. Bebiş olunca bu sene fırsat olmadı 😂 haftasonu kurmak yönünde planlarımız. 😀
Mira__ Benimki de böyle oldu a101 den aldım biraz daha süs alayım ledlerimi de bulamadım altına da 3 4 göstermelik hediye paketleri yapayım diyorum. Cılız geldi birde bu çam ağacı ya daha açmam gerekiyor mu taşınacağız ya böyle de götürülür mü acaba ?
mmomyskaan Mira__ Bende 101 den almayı düşünüyorum bana da çok cılız geldi ya almasam mı acaba 🤔 siz 150 cm olanı aldınız değil mi yada süsler az ondan mı öyle acaba
tugces09 Mira__ bende dün gördüm a101 de alacaktım ama dalını bilemedigim için kalsın demiştim aslında güzel duruyormuş biraz daha süs ışık ekleyebilirsiniz bulursanız bende almayı düşünüyorum bu sene bebegimizlr ilk defa kutlayacağız güzel olsun istiyorum 🎄
lidokain Mira__ ay uf bende alacaktım uyanamadik sabah. Gerçi bu ağacı bile koyacak yerim yok ne koridorda ne odada. O kadar daracık ev Beğendim ya ağaçta güzelmiş
Mira__ SetenayCo ay çok güzel benimde aklıma kozalak geldi keşke köyden toplasaydım dedim aralarına da 4 5 serpiştirirdim kar spreyi alacağım son gün sıkarım ♥️
SetenayCo Mira__ Bu kozalaklar seneler önce bizim yan evin yaşlı ağacı kesilirken üstünden topladığım kozalaklar. Senelerdir duruyorlar. Ama kar spreyi çok saçılıyor etrafa😵💫😵💫
Mira__ Minel-inannesi bende a101 den aldım süsleri ve çam ağacını bir kaç süs daha alayım diyorum Migros’tan BİM’den filan gezeyim beğendikçe boş kaldı gibi
Minel-inannesi Mira__ bime geliyomu bilmiyorum ama migrosun susleri guzel oluyo. Ben internetten siparis verdim komple paket bu sene içindekilerle suslerim, yilbasi gectikten sonra susler indirime girince seneye icin onlari toplarim bide😄
Mira__ mmomyskaan evet 150 cm olanını aldım daha da açılsa iyi olur muydu bilemedim. Süsledim işte ya heves ettim biraz çocuklarda sevinsin bir kaç süs daha alacağım ama top düşünüyorum kartanesini de beğendim.