pyrzaslnnn47 sareveannesi_ ya ben yapınca sanki suyu yutuyor gibi burnunu açtıktan sonra daha çok ses geliyoracaba su mu kalıyor
beyzosduru mortosba Dr Osman gönülal YouTube videosunda bi bebeğe yaparak anlatıyor bende o şekilde korka korka yaparak başladım canım şimdi ustası olduk aksjdkr
Gldekpnci yagmurhiracan büyük enjektör kullanıyorum ve 10 ml yapıyorum hastanede öyle gösterdiler enjektör boyutu önemliymiş küçükse çıkmaz demişlerdi
Ayseaysem zehranisaa serum fizyolojiği her deliğe 2 damla sıkıyorum yarım saat sonra babyvac ile çekiyorum mükemmel bişey
Meryemoguzhan01 Serum fizyolojik 10 ml 5 birine 5 birine sonra bayb vac diye bir alet var çıkarandan Allah razı olsun instada da guvendigim bir doktor öneriyor onunla çok çok iyi ve rahat çocuk içinde
Aygul58 zehranisaa Babyvac ile temizliyorum elektrik süpürgesine takılıyor öncesi serum fizyolojik ile 1 er cc buruna verip yumuşatıyorum sonra çekiyorum sonra da nebülizatöre serum fizyolojik koyup 5 dk hava veriyorum miss gece boyu güzel uyuyor odanın nemide çok önemli tabi burun kuruluğu olmasın diye 💐
tubahsc aleynayavz benim almayı düşündüğüm bir üründü hastalandığı dönemde doktorumuz da önerince direkt aldık. ben gerçekten memnunum. ağlamıyor, canı yanmıyor, birkaç saniye içinde temizleniyor. çok pratik. tavsiye ederim🥰🌸
aslanmommy zehranisaa şırıngaya 5 ml serum çekiyorum. 2.5 sağa 2.5 sola sıkıyorum sırtına patpat yapıyorum. Kaldıysa içerde aspiratörle çekiyorum. Mama içerken de bazen tıkanıyor o zaman da direk aspiratörle çekiyorum. Hastaylen nebülizatöre serum koyup hava veriyorum sonra direk aspiratörle çekiyorum sırtına pat pat yaptıktan sonra. Çocuğumda travma kalcak diye korkuyorum artık 9 aydır burun temizleme her gün çığlık kıyamet geçiyor…
sancarmom zehranisaa Şuan burun aspiratorle temızlıyorum Chicco markasınınkini aldım çok güzel kullanım açısından