Bomgomyaprensivahsikelebek serum fizyolojik ile temizlemek istemiyorum sadece burun aspiratörü ile temizlesem olur mu
suheyla92 Bomgomyaprensivahsikelebek olmaz once nemlendirmeniz lazim kuru kuru cekerseniz hem cani yanar hem tam temizlenmez hem de burun mukozasi kurur
_kiids Bomgomyaprensivahsikelebek burun aspiratörünü kuru kullanmamalısınız önce bir damla olsa da damlatın burun yumuşasın çünkü kanama olur çekince
ozlemdimetokalii Bomgomyaprensivahsikelebek Burun içini tahriş edebilir o damlanın amacı ıslatmak aslında tuzlu su da yumuşatıp daha kolay gelmesini sağlıyor işte
momfanti hilal139120 yanlis degil her bebek tikancak diye bisey yok. Ben de cok tıkanırsa açıyorum sadece
mavikelebekk2023 zehranisaa hiç kafanızı karıştırmayın YouTube da dr osman gönülal burun temizleme videosunu izleyin
barlasisen zehranisaa hiç korkma o senin bebeğin elbette sen en iyi şekilde ona uygun olarak yaparsın bazı şeyler içgüdü
sareveannesi_ eternal_8 orta hızla sıkın bi anda hepsini de değil çok yavaşta değil zaten genize gitmesi vs problem değil sıktıkta. Sonra hemen kardırıp pıt pıt sırtına alttan yukarıya vurabilirsiniz
dmlakayra zehranisaa serum fizyolojik sıkıp nasal aspiratör ile çekmeye çalışıyorum bebeğim 3 aylık bende korkarak yapıyorum valla hala alışamadım toplam 5 ml sıkmaya çalışıyorum burnuna ama o kadar çok kıpırdıyor ki çok zorlanıyorum. Birde bende yapınca diğer delikten çıkmıyor yani burnu da çok iyi temizlenmiyor bende bi yerde yanlış yapıyorum ama bilemedim
_kiids zehranisaa ben burun suyu aldım önce şırınga ile iki taraftan sırayla yıkama yapıp çekiyorum tertemiz oluyor ama sürekli değil tıkandıkça. Önceden korkuyordum ama doktorum mutlaka yapmamı söyledi çünkü virüs bulaşmıştı bebeğime 3 aylıkken orda günde 10 defa yaptırıp hava veriyorlardı mecbur yapmayı öğrendim. Ve gerçekten rahatladık
polimo zehranisaa bebeğim 2 buçuk aylık ilk 1 ay serum fizyolojik birer damla sıkıp sırtına vuruyordum ters çevirip 1. Aydan sonra serum fizyolojigi otriyle çekme aspiratör şeklinde yaptım şimdide çok tıkandığında serum fizyolojik şırınga ile yıkama yapıyorum . Aspiratör yüzeysel alıyor çünkü
tubahsc aleynayavz benim almayı düşündüğüm bir üründü hastalandığı dönemde doktorumuz da önerince direkt aldık. ben gerçekten memnunum. ağlamıyor, canı yanmıyor, birkaç saniye içinde temizleniyor. çok pratik. tavsiye ederim🥰🌸
nnuurrr cansuh serum fizyolojik (damla olanı) zararlı değil diye biliyorum. Yine de gittiğinizde doktorunuza sorun mutlaka. Yazın değil ama kışın peteklerden kaynaklı olsa gerek görünmese dahi tıkanık olabiliyor.
cennetkusum16 FtsCvlk hergün yapmak zararlı sadece grip donemleri veya aşırı derecede tıkanıklığı olduğu zaman kullanın. Ben 2 defa gripliyken kullandım o kadar. Zaten hapşırarak kendi kendine burunlarını temizliyorlar 1 2 damla tıkanıklik hissettiğinizde serum fizyoloji damlatın yeterli oluyor
goktugunannesi33 zehranisaa kesinlikle sterimar derim çok iyi sıktığım an af edersiniz her şeyi söküyor saniyesinde serum gibi geri su şeklinde akmıyor yani arkasına hemen aspiratörle çekiyorum anında hastalık nezle grip ne varsa geçiyor hastalık döneminde günde 3-4 defa yapıyorum bazen daha fazla ama günlük olarak 1 defa da olsa yapıyorum rahat emmesi ve uyuması için