tubahsc aleynayavz benim almayı düşündüğüm bir üründü hastalandığı dönemde doktorumuz da önerince direkt aldık. ben gerçekten memnunum. ağlamıyor, canı yanmıyor, birkaç saniye içinde temizleniyor. çok pratik. tavsiye ederim🥰🌸
aslanmommy zehranisaa şırıngaya 5 ml serum çekiyorum. 2.5 sağa 2.5 sola sıkıyorum sırtına patpat yapıyorum. Kaldıysa içerde aspiratörle çekiyorum. Mama içerken de bazen tıkanıyor o zaman da direk aspiratörle çekiyorum. Hastaylen nebülizatöre serum koyup hava veriyorum sonra direk aspiratörle çekiyorum sırtına pat pat yaptıktan sonra. Çocuğumda travma kalcak diye korkuyorum artık 9 aydır burun temizleme her gün çığlık kıyamet geçiyor…
sancarmom zehranisaa Şuan burun aspiratorle temızlıyorum Chicco markasınınkini aldım çok güzel kullanım açısından
melekozlu keremsmom78 Öğrendim iş başa düşünce yapıyorum bazen hapşırdıkça burnunu açıyor yumuşatıyor herhün yapmıyorum ama nefes almakta zorlandığını fark ettiğim zaman hemen yapıyorum
ozlemdimetokalii Bomgomyaprensivahsikelebek Burun içini tahriş edebilir o damlanın amacı ıslatmak aslında tuzlu su da yumuşatıp daha kolay gelmesini sağlıyor işte