pantenkelebek Yaren123- kelin ilacı olsa başına sürerdi eminim bende bilmiyorum ki ne yapacağımızı hem geç yatıyor hem sürekli uyanıyor delircem
defnemomm_ gokce3535 ayy masallah 🌸🌸 benim de 8 buçuk aylık şuan . İnan doğduğu günden itibaren ilk 7 gün hariç uyku nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️ çünkü uyumuyor, uyutmuyor da .. gece gündüz farketmez uyumayı hiç sevmeyen çok direten bir bebikk oldu
gokce3535 defnemomm_ evet bazı bebekler alışkanlık haline getırıyor benım arkadaşımında öyle ağlamayı huy edındı herseye ağlıyor yabancılıypr çok 😊
Dogacelik aseladaz 3 yaş kızım 10 kere kalkar. Çişim geldi, susadım, rüya gördüm, yanıma yat.. 🙄 17 aylık memeyi kesmeme rağmen. 13 aylık oğlum 1 yada 2 kez uyanır su içer geri uyur. İkisi de sadece emdi.
ikiprensesbebiss Benimki memeden kesildi ama hala kalkıyor ağlayarak tekrar uyutmaya çalışıyorum 😄 13 aylık
AlinRabia Sassolsobe devam sütü sonrasında da içimin %0.5 yglı sutune gectık devam sutunu ıcmemeye baslamıstı bız her sute basladıgımızda 3 gun kuralı uyguladık doktorumuzun onayıyla sımdı de 5 gun oldu sutu bıraktık ve gecelerı kesıntısız uyuyor uyansada bazen gerı yatabılıyor soyleyenlere ınanmazdım ruya gıbı gelırdı onlar anlatırken derdım ya uynırsa nasıl gerı uyuturum uyumaz derdım oyle olmadı ıkıncı kızım daha 50 gunluk ve dıger kızımı sütten kesmem suan cok daha rahat ettırıyor bnı bırını uyutup dıgerıne bakmay gıderdım uyku problemi yasardım hep ama cok sukur sımdı kucuk kızımla ılgılenıyorum gecelerı 🥰
Sassolsobe AlinRabia Merhaba bebeğim 12 aylık meme ve ek gıda gidiyoruz şu anda ama bebeğim tek göğsünden süt emiyor ve sütüm çok aşırı azaldı farkındayım. Bugüne kadar yumurta ve süt alerjisi vardı o yüzden mama kullanmadık şimdi memeden kesip devam sütüne geçmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi sütüm çok azaldı çünkü. Sizce süreç zor mu olur kolay mı olur başlamalı mıyım sizce
AlinRabia Edo_yekta12 ılk gun bı tam bıberon degılde yarım bıberon yaptım verdım uyuttum gece de cok az yotım kalkarsa once su verdım eger aglarsa sut verecektım oyle de oldu sut vermek zorunda kaldım sonra ıkıncı gun gunduz tek uyku yapıyor olmasına ragmen yıne sutle uyuyordu bu sefer kahvaltısını yaptırdım 45 dk sonra uyutmay goturdum sütsüz uyudu cunku karın tokluguna yattı ama ıyı gectı en azında aksam da 1 saat once yedırdım yine sütsüz ytırdım ve gece uyanmadı sabaha kdr yttı ılkde boyle karın tokluguna ytırdım kı sutu unutsun dıye sonrakı gunler sureyı daha da uzatmaktı nıyetım öylede yaptım 1 bucuk saat oncesınden yedırıp o sekılde ytırıyorum ve gece kalkmaları bıttı ustelık bezı ya cok az dolmus oluyor ya da hıc yapmamıs oluyor onceden tasardı ustu bası ytak dahı ıslanırdı sımdı gece yarısını altını bıle degıstırmıyorum cok buyuk rahatlık bu
AlinRabia Betizz ılk gun bı tam bıberon degılde yarım bıberon yaptım verdım uyuttum gece de cok az yotım kalkarsa once su verdım eger aglarsa sut verecektım oyle de oldu sut vermek zorunda kaldım sonra ıkıncı gun gunduz tek uyku yapıyor olmasına ragmen yıne sutle uyuyordu bu sefer kahvaltısını yaptırdım 45 dk sonra uyutmay goturdum sütsüz uyudu cunku karın yokluguna yattı ama ıyı gectı en azında aksam da 1 saat once yedırdım yine sütsüz ytırdım ve gece uyanmadı sabaha kdr yttı ılkde boyle karın tokluguna ytırdım kı sutu unutsun dıye sonrakı gunler sureyı daha da uzatmaktı nıyetım öylede yaptım 1 bucuk saat oncesınden yedırıp o sekılde ytırıyorum ve gece kalkmaları bıttı ustelık bezı ya cok az dolmus oluyor ya da hıc yapmamıs oluyor onceden tasardı ustu bası ytak dahı ıslanırdı sımdı gece yarısını altını bıle degıstırmıyorum cok buyuk rahatlık bu
Betizz AlinRabia sağolun bi ara bırakmştk aslında şimdi yine cok ister oldu az yapıyorm ama hiç kesmedim su da teklıf etmiştim istemesi mama diye tutturmştu bi daha da denemedm acıkcası tekrar denemek lazım
gizemm01 aseladaz 8 aylık kızım gece 10 kere kalktığı oluyor. Kesintisiz uyku imkansız. 3 saat kesintisiz uyursa şaşıyorum. Ağlar uyanır meme ağzına gelene kadar
D_deniz aseladaz 9aya kadar kesintisiz idi. 15gündür gece 3kez uyanıyor kilosu iyi mama vermiyorum bi yudum su içip emziği ile uyuyor dalınca emziği atıyor yine. Gece 🌙⏰💤💤 uyuyup uyuyup uyanmak bi değişikmiş 2.cocuk düşünmeme sebebi resmen :)))
circus D_deniz aynı beni anlatmışsın sanırım bir yaşa doğru böyle bir sendrom oluyormuş yürümeye falan başlayacaklar için Ben de geçmesini bekliyorum
AlinRabia Sassolsobe en dogru kararı tabıkı doktırunuz verır ancak soylekı 1 yasından sonra sut azaldıgını duymustum bırde benım devam sutu dedıgım toz halınde olanlar degıl içimin yıne cocuk devam sutu yazanlardan alıp ıcırıyordum bebelac ya da actamıl kullanmadım yanı bız doktorumun onayıyla sut seklınde olana gectık sonrasınsa ıcmeyınce normal sute gectık yıne onay alıp
Nefesin_Annesi0 aseladaz 2 yaşında memeden kesince kesintisiz uyumaya başladık çok şükür dünya varmış 😂 şimdide çok uyuyoruz kızımlar 11 e kadar yatıyoruz sabah. Herkes bana diyo ne dua ettinde Allah sana çok uyuyan çocuk nasip etti😂