irem_19 secondmylife 20 aylık 2 yaşına kadar emziricem derdim hep ama birden kesmek bana kendimi kötü hissettirdi
secondmylife Mihraa20 sağol canım kanları normal öyle bişey de yok ama benimki çok hareketli uyuduğu için uyanıyor malesef :/ istediği pozisyonu alamayınca sinirlenip uyanıyor. Yada sürekli su su diye uyanıyor.
gokce3535 defnemomm_ bebeğe göre degısıypr bızımkı 3 aylığından beri gece kalkmıyor 6 buçuğa kadar suan 7 aylık :)
bernabeste linosko1 benimde kızım 1 yaşında. Gece 6-7 defa uyanıyor diş çıkarıyor. Gündüz çok emmiyor ama gece sürekli emmek istiyor.
merkursavascisi_06 aseladaz 27 aylık hala tam anlamıyla kesintisiz uyumaz yani uyanınca bizi odada yanında göremeyince ağlıyo yanına gidince geri dalıyo ama gecede en az bir kez uyanır
linosko1 gokce3535 masallah Allah bozmasın benimki de oyleydi 6-7 aydan sonra ne olduysa oldu simdi 1 yasinda mahvolduk🫣🤣
defnemomm_ gokce3535 ayy masallah 🌸🌸 benim de 8 buçuk aylık şuan . İnan doğduğu günden itibaren ilk 7 gün hariç uyku nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️ çünkü uyumuyor, uyutmuyor da .. gece gündüz farketmez uyumayı hiç sevmeyen çok direten bir bebikk oldu
aslanleo irem_19 21 ay bitince kestim.Kestikten sonraki 1 ay benim için kabustu.Gece kalkıp saatlerce uyanık kalıyordu zombiye dönmüştüm.Kestiğime bile pişman olmuştum hani uyur diyorlardı bilseydim kesmezdim diye üzüldüm amaaaa 1 ay geçti artık kesintisiz uyuyor.Uyansa bile suluğunu alıp su içip geri yatıyor.21 ay benimle uyuyan çocuk şimdi yanıma gelmiyor.Sabredin yani düzeliyor
irem_19 aslanleo bugün 4.gecemiz ama farkettimde gece bi kalktı bi yudum su içti geri yatağını gösterdi yanıma yatmadı istemedi sarılıp uyumak istedim ama bu seferde o istemedi her gece defalarca uyanıyor yanımda yatıyor ağzını memeden çekmiyor diye şikayet ederdim ilk defa reddedilince tuhaf hissettim
Sunismyson aseladaz gece emmesini kestiğinizde ya da komple emmeyi bıraktığında🤷🏻♀️ gece emmesini keserek çözüm bulduk biz
dann bisenakillisinzaten Asyaveannesi04 Seli_m bisenakillisinzaten Memeyi nasıl kestiniz hanımlar ya bilgi verir msiniz işe başlayacağım bebek küçük şu an emiyor direkt formül mamaya geçince içer mi nasıl oluyor
bisenakillisinzaten dann ben yavaş yavaş bıraktırmayı denedim ama asla bırakmadı daha çok bağlandı sirke sürdüm bir daha istemedi 😁
Asyaveannesi04 dann doktorumuz da artık kes dedi annecim meme hasta oldu dedim aktardan sabır taşı sürdüm, anne meme hasta olmuş dedi bir daha da istemedi
Seli_m dann malesef ben de azaltarak kesmeye çalıştım ama oğlum iki yaşında aşırı meme bağımlısı olmuşdu, her canı sıkıldığında emmek istiyordu, istemesem de salça sürdüm
pantenkelebek Yaren123- kelin ilacı olsa başına sürerdi eminim bende bilmiyorum ki ne yapacağımızı hem geç yatıyor hem sürekli uyanıyor delircem