Nefesin_Annesi0 aseladaz 2 yaşında memeden kesince kesintisiz uyumaya başladık çok şükür dünya varmış 😂 şimdide çok uyuyoruz kızımlar 11 e kadar yatıyoruz sabah. Herkes bana diyo ne dua ettinde Allah sana çok uyuyan çocuk nasip etti😂
Roseses Kızım 6 yaşında, 1 sınıfa gidiyor, kesintisiz uyuduğu da oluyor bazen ama çoğunlukla geceleri 1-2 kez yine de kalkıyor
circus D_deniz aynı beni anlatmışsın sanırım bir yaşa doğru böyle bir sendrom oluyormuş yürümeye falan başlayacaklar için Ben de geçmesini bekliyorum
Asyaveannesi04 dann doktorumuz da artık kes dedi annecim meme hasta oldu dedim aktardan sabır taşı sürdüm, anne meme hasta olmuş dedi bir daha da istemedi
Arzugok aseladaz 25 aylık normalde 2 3 aydır kesintisiz uyurdu 3 gündür emziği bırakıyoruz o yüzden sanırım 1 2 kez uyanıp dalmaya zorlanıyor
gokce3535 defnemomm_ evet bazı bebekler alışkanlık haline getırıyor benım arkadaşımında öyle ağlamayı huy edındı herseye ağlıyor yabancılıypr çok 😊
Gakkoyenge mom2308 of benimde öyleydi şimdi ise alt üst olduk gerçekten tadını çıkar ben o zamanın kıymetini bilemedim çok uyuyor diye doktora bile gitmiştim düşün 🥲 diş sancısıyla bozuluyor düzenleri
mom2308 Gakkoyenge valla kendime vakit ayırabildiğim tek zaman aralığı oluyor uyuduğu vakit. Gündüz aşırı zorluyor beni hiç bir iş yapamıyorum kişisel bakımlarımı yapamıyorum bu yüzden gece kıyak geçiyor oğluşum 💙
Emha Bir kaç gün sonra 20 aylık oluyor oğlum gecede 4 5 kere uyanır 7 kere uyandığımı da biliyorum uyku problemi hep olan bir bebekti emzirmeyi kesmek istiyorum gece beslenmesini 18 aylıkken kesmeyi denedim başarılı da olmuştum oğlum sütler uyudu sabah uyanacak o zaman istediğin kadar emeceksin gibi şeylerle uyuttum 3-4 gün ağladı ama 1 hafta sonra alışmıştı sadece sabah 5 gibi uyanıyordu bazen çok erken uykuya geri dönemiyordu ama alışmıştı sabah emiyordu Biz başka nedenden dolayı çocuk gelişim uzmanına götürdük işte bize böyle süt mü kesilir gece içirme gündüz içir böyle saçma yöntem mi olurmuş uydurmasyon gibi şeyler söyledi senin çocuğun alışmış ama bu öğrenilmiş çaresizlik dedi ne olacaktı alışacak tabi ağlayacak sen vermeyince çaresizlikten uyuyacak dedi beni çok kötü hissettirdi zaten çok zor bir dönemden geçiyordum çaresizlikten ona gitmiştim o da böyle diyince biz geri süt içmeye başlattık gece şuan uyanıp emiyor ama sütü tamamen kesmek istiyorum sabır taşı kullanacağım sanırım bana da tavsiye verir misiniz
AlinRabia Emha o yuzden hem geceyı hem gunduzu bıtırmen lazım aynı anda çocuk gelısım uzmanı haklı bu arada bnm eltımde cocuk gelısımcı bn ona danısarak yapıyorum bıseylerı ve cok daha kolay ılerlıyoruz
Gzdnr17 aseladaz 26 aylık ikiz annesiyim hala kesintisiz uyku yok Tam kesintisiz uyku olacak diyorum tuvalet eğitimine başlayacağım yine uyku bölünecek 😂 Ben 4 yaşa kadar unuttum kesintisiz uykuyu 🤯😂
mavimucize aseladaz memeden sonra daha iyi oluyor uykular. ama yinede oğlum 21 aylık gece uyanıyor2-3 kez. tabiki emerken ki haliyle kıyas yapılmaz , o zamanlar ben zombi gibiydim. şu an şükür diyorum 😅😃
AlinRabia Sassolsobe en dogru kararı tabıkı doktırunuz verır ancak soylekı 1 yasından sonra sut azaldıgını duymustum bırde benım devam sutu dedıgım toz halınde olanlar degıl içimin yıne cocuk devam sutu yazanlardan alıp ıcırıyordum bebelac ya da actamıl kullanmadım yanı bız doktorumun onayıyla sut seklınde olana gectık sonrasınsa ıcmeyınce normal sute gectık yıne onay alıp
D_deniz circus bizim de 8de başladı şuan 2alt diş var. 9bucuk aylık başka diş yok. Gerçi ağzını açmıyor bakamıyorum