irem_19 secondmylife 20 aylık 2 yaşına kadar emziricem derdim hep ama birden kesmek bana kendimi kötü hissettirdi
irem_19 aslanleo bugün 4.gecemiz ama farkettimde gece bi kalktı bi yudum su içti geri yatağını gösterdi yanıma yatmadı istemedi sarılıp uyumak istedim ama bu seferde o istemedi her gece defalarca uyanıyor yanımda yatıyor ağzını memeden çekmiyor diye şikayet ederdim ilk defa reddedilince tuhaf hissettim
aslanleo irem_19 3 ay oldu keseli işe döndüğüm için kesmiştim ama özlüyorum onunla uyumayı.Bazen nadiren uyuyamadığı zaman kendisi gelmek istiyor çok mutlu oluyorum.Emerkenki mutluluğunu da özlüyorum ama kaç yaşına kadar devam edecekti bu böyle diye teselli ediyorum kendimi.Annelik gerçekten delilik 🙈Bir yandan özlüyorum ama diğer yandan emmeyi kestikten sonra bacağıma yapışıp hiç bir iş yaptırmayan çocuğum şuan kendi kendine oynayabiliyor.Babasında bile durmazken artık rahat bir şekilde bırakabiliyorum
mom2308 Gakkoyenge valla kendime vakit ayırabildiğim tek zaman aralığı oluyor uyuduğu vakit. Gündüz aşırı zorluyor beni hiç bir iş yapamıyorum kişisel bakımlarımı yapamıyorum bu yüzden gece kıyak geçiyor oğluşum 💙
Betizz AlinRabia sağolun bi ara bırakmştk aslında şimdi yine cok ister oldu az yapıyorm ama hiç kesmedim su da teklıf etmiştim istemesi mama diye tutturmştu bi daha da denemedm acıkcası tekrar denemek lazım
AlinRabia Betizz kararlı olmak gerekıyor hem gunduzu hem geceyı kestım kı gunduz verıp gece vermeseydım bnde gerı başlamış olacaktım ıkısını bırden kestım o yüzden
Seli_m dann malesef ben de azaltarak kesmeye çalıştım ama oğlum iki yaşında aşırı meme bağımlısı olmuşdu, her canı sıkıldığında emmek istiyordu, istemesem de salça sürdüm
deniz-44 kayipbaliknemo benimde ya14 aylik 4 5 defa kalkıyor ve o kadar tatlı uykudan uyanıp emzirmek uyutmak zor geliyor uyumak istiyorum kesintisizzz
AlinRabia Emha o yuzden hem geceyı hem gunduzu bıtırmen lazım aynı anda çocuk gelısım uzmanı haklı bu arada bnm eltımde cocuk gelısımcı bn ona danısarak yapıyorum bıseylerı ve cok daha kolay ılerlıyoruz
Tansukiz aseladaz memeden kesince kesintisiz uyurlar diyenlere sakın aldanma bacım uyumayan bebek uyumuyor maalesef canı ne zaman isterse sanırım o zaman kesintisiz uyuyacak 😓