alinafra @"aslananne27 ben hamileliğim de bol bol tükettiğim besinler bebeğe de güzel kilo aldırıyor 3.600gr doğdu fıstığım 🐣 Muz Bebe bisküvisi Kaşar peyniri
ArvenMom aslananne27 çok güzel et yemelisin doktorum et balık tavuk ama özelikle asıl kilo aldıran kırmızı et demişti ben eti sevdiğim için günlük 200 300 gr kırmızı et tüketiyordum
vecihi Hamileliğim boyunca nesquik yedim, bebeğim 38 haftalık 4 kilo doğdu. Bence nesquik. 🙈🤣 birkaç kişiden daha duymuştum.
Usnac1995 aslananne27 Hergün süt , yoğurt, yumurta, ceviz mutlaka yedim. Haftada 2 gün balık. Günlük et ve sebze. Öğlen et yediysem akşam sebze yedim. Bol yeşillik. Şekerim çıkmadan önce meyveye de ağırlık 3.760 doğdu ama bence bu bebekle alakalı, benle aynı beslenip daha az doğanda oldu Hatta komşum gebeliğini aç geçirdi 4 kilo doğurdu 😂
Yasmin4 aslananne27 kuru incirin arasına ceviz koy ye muz ye ben öyle yaptm bebek biraz fazla kilo aldı dikkat et bence birden şişiyorlar
gokyuzununnogrencisi aslananne27 kuruyemiş, muz, süt,hurma,avakado,kefir,yumurta, kaşar peyniri, et,tavuk :) İnanir misin her gün tükettim bebeğim sadece 3 kg doğdu 😂😂🤷🏻♀️ çok şükür 🙏🏻 Yani daha fazla beklerdim 3500 falan sjdjkf
aslananne27 gokyuzununnogrencisi hurma yemeğe cekınıyorum erken doğum vs bide 8 haftalıkken kanamam oldu pregosteron kullanıyorum hurma dan uzak duruyorum 🤭
zeynepyusufaslan aslananne27 daha ne olsun arkadaşım 🥹😅 bebeğe kilo aldırmak odaklı düşünme ama ben sağlıksız beslendim ee biraz da genetik tombul öylelik iri bi bebeğim oldu ama abur cubur vs yersen sen de bebiş de boşa şişersiniz onu frenlemeye çalış bence yiyorsan Saydıkların gayet yeterli şifa olsun 🥰
aslananne27 zeynepyusufaslan abur cubur cips falan yemem hamilelikte ama bazen çikolata kaçamağı oluyor ama oda aşırıya kaçmam
eraysen aslananne27 yedikleriniz zaten söylenen şeyler ek olarak havuç ve doktorunuz birşey demediyse maden suyu
aslananne27 eraysen doktorum beslenme ile ilgili sadece çiğ yiyecekler bide kafein önermedi onun dışında bısı söylemedi
eraysen aslananne27 5200 ve 5400 doğum yapan bir anne vardı ne kadar doğru bilmiyorum ama her gün 2-3 tane içtiğini söylemişti çok şaşırmıştım bende hamile iken içtim ama abartmadan içtim vajinal doğum istediğim için 2-3 günde 1 şişe içtim 3600 doğdu oğlum
gde3845 aslananne27 süt ve süt ürünlerinin hepsini yemeye çalış kabak çekirdeği kuru meyveler taze meyveler yeşil mercimek yeşillikler sebzeler pırasa havuç çiğ kuruyemişler ceviz muz avokado 🥑 böyle beslendim bebeğim 4050 gram doğdu 38 haftada
aslananne27 gde3845 masallah normal doğum mu oldu bu kiloyla🤭süt içiyorum her akşam yatmadan buradaki bir kaç arkadaş nesguik koy dedi 🤭
gde3845 aslananne27 yok sağlık sorunlarımdan dolayı mecburi sezeryan oldum 🥰nesguik bilmiyorum ya bana biraz masum gibi gelmiyo o yüzden siz bilirsiniz ama içipte bebeği kilo alan postlar görmüştüm mom da
gde3845 aslananne27 birde şu dimesin havuç suyu varya ondan bulursanız o da çok kilo aldırıyor bir arkadaşım öyle aldırdı