ikiaslanannesi87 aslananne27 Evet doktorum bana yulaf lapası yok bol muz ile ye demişti bazen kahvaltı canım istemdiği zaman veya ara öğünde yapar yerdim faydasını gördük dene istersen zarar gelmez anne içinde sağlıklı
aslananne27 ikiaslanannesi87 yulaf severim evde de var yarın ara öğün olarak yiyim üstüne ceviz falan güzel oluyor 🤭
aslananne27 ArvenMom kefir le yanan mersini suyu aynı anda aynı gün içmiyorum içemem zaten 🤭 degıstırerek bir gün kefir bir gün yaban mersini böyle muz ile günlük bir tane yiyorum dedıgıö gibi ceviz günde iki tane incir öyle kaşar peyniri 3 dilim o kadar 🤭
ArvenMom aslananne27 çok güzel et yemelisin doktorum et balık tavuk ama özelikle asıl kilo aldıran kırmızı et demişti ben eti sevdiğim için günlük 200 300 gr kırmızı et tüketiyordum
alinafra @"aslananne27 ben hamileliğim de bol bol tükettiğim besinler bebeğe de güzel kilo aldırıyor 3.600gr doğdu fıstığım 🐣 Muz Bebe bisküvisi Kaşar peyniri
vecihi Hamileliğim boyunca nesquik yedim, bebeğim 38 haftalık 4 kilo doğdu. Bence nesquik. 🙈🤣 birkaç kişiden daha duymuştum.
Usnac1995 aslananne27 Hergün süt , yoğurt, yumurta, ceviz mutlaka yedim. Haftada 2 gün balık. Günlük et ve sebze. Öğlen et yediysem akşam sebze yedim. Bol yeşillik. Şekerim çıkmadan önce meyveye de ağırlık 3.760 doğdu ama bence bu bebekle alakalı, benle aynı beslenip daha az doğanda oldu Hatta komşum gebeliğini aç geçirdi 4 kilo doğurdu 😂
Yasmin4 aslananne27 kuru incirin arasına ceviz koy ye muz ye ben öyle yaptm bebek biraz fazla kilo aldı dikkat et bence birden şişiyorlar
gokyuzununnogrencisi aslananne27 kuruyemiş, muz, süt,hurma,avakado,kefir,yumurta, kaşar peyniri, et,tavuk :) İnanir misin her gün tükettim bebeğim sadece 3 kg doğdu 😂😂🤷🏻♀️ çok şükür 🙏🏻 Yani daha fazla beklerdim 3500 falan sjdjkf
aslananne27 gokyuzununnogrencisi hurma yemeğe cekınıyorum erken doğum vs bide 8 haftalıkken kanamam oldu pregosteron kullanıyorum hurma dan uzak duruyorum 🤭