AnnaKurt ElisaMom_ Oldum.. Kendi de suçlu olduğunu kabul ediyor zaten. Çünkü benlik bir şey yok ben gayet yolumda gidiyordum.
ReisinKizi AnnaKurt çok geçmiş olsun anakurdum 🥺 yeni gördüm ne büyük bi kaza geçirmişsin verilmiş sadakan varmış Allah oğluna bağışlamış seni. Sen güçlü kızsın bunu da atlatırsın geçer gider inşallah 💐
AnnaKurt 2uykusuzprensannesi Daha iyiyim bacım ilk günlere göre. Hareketlerim daha rahat en azından çok şükür
MoonCrystal AnnaKurt ayyyyy geçmiş olsun keşke foruma gelme sebebin bu olmasaydı da sevinseydim ne desen bilemedim bı an evel toparlanır kalkarsın inşallah 🙏🌸
AnnaKurt MoonCrystal İnşallaaaah canım benim çok teşekkür ederim 🧡 Su an yanımda eşim şimdilik yok görevi 😘
biradamavisi Kocamdaaakocammm geçmiş olsun. Kemikler için iğde çekirdeği unu çok faydalı diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz kaynama sürecine destek olur belki.
AnnaKurt MiracAlpinAnnesi Belim, kuyruk sokumu dediğimiz yer acayip ağrıyo ya. Onun acısını bi geçiremedim. Onun dışında kazada olan yaralarım falan geçti sayılır ezik bacağımda epey toparladı
MiracAlpinAnnesi AnnaKurt Iyi canım çok şükür onlarda bir az önce geçer inşallah Rabbim Şafi ismiyle şifa versin