AnnaKurt ElisaMom_ Yok bacım eşim yapıyor her şeyi ilk zamanlar görümcelerim geldi de herkesin işi var çocuğu var döndüler onlar sonra. Şimdi her şey eşimde. Komşularım falan da yemek vs getiriyor..
ElisaMom_ AnnaKurt yaa iyi bari saolsun komşularin,rabbim beterinden korusun,kaza nasıl oldu bu arada
AnnaKurt OptimusPrime Kanka işte komşularım falan da var onlar yemek getiriyor onun dışında her şey eşimde. Çocuk falan ev işi hepsi. Ben kalkıp bir şey yapamıyorum ki. Kaynamaya başlamış dedi ama yine yatacam 2 ay toplam.
OptimusPrime AnnaKurt Yakın olsaydık bende yemek getirirdim ya🥺 üzüldüm çok valla istediğin yapabilecek bisey varsa söyle
sek_kahve AnnaKurt devamlı yatmaktan kaslar zayıflar doğal olarak, sırt ve bel kasların da buna dahil… İyileştikten sonra ufak ufak egzersizlerle kendine gelirsin
AnnaKurt ElisaMom_ Karşıdan karşıya geçerken çarptı araba ben yayayken.. Oğlanı okuldan alıp gelecektim.. Çok şükür ki tek başımaydım…
_Goktugunannesi__ AnnaKurt Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah buna da şükür bol bol ilik sulu çorbalar iç yatmak zor gelse de çabucak toparlanmak için yatmak zorundasın❣️
ElisaMom_ AnnaKurt oyyy rabbim beterinden korusun canım,aynı kaderi yaşamisiz bende yayadım karşıdan karşıya geçiyordum 🥺
MoonCrystal AnnaKurt ayyyyy geçmiş olsun keşke foruma gelme sebebin bu olmasaydı da sevinseydim ne desen bilemedim bı an evel toparlanır kalkarsın inşallah 🙏🌸
MiracAlpinAnnesi Kocamdaaakocammm Kız nerden biliyosun anaa. Tövbe geçmiş olsun @AnnaKurt iyimisin bacım.
AnnaKurt MiracAlpinAnnesi Sağ olasın bacımm. Konuştuk wp den ben istedim sorar mısın diye de sağ olsun o da yazmıştı 😍
MiracAlpinAnnesi AnnaKurt Vay anam sizin numaralar birbirinizi de var mı ? 😂 Aslıya bak sen Kız nasıl oldu ya kaza çok büyük geçmiş olsun
AnnaKurt MiracAlpinAnnesi Sağ ol canım benim.. Valla karşıdan karşıya geçtim emniyet şeridinde vurdu işte takla falan attım. Havadan hızla düşünce kırıldı leğen kemiğimde yatıyorum 40 gündür daha da yatacam..
AnnaKurt ElisaMom_ Ay valla geçmiştim ne güzel bende gelip emniyet şeridinde vurdu. O da çok ağladı falan ama işte olan oldu…
MiracAlpinAnnesi AnnaKurt Bununla geçmiş olsun yiyecek ekmeğin varmış valla daha kötüsü de olabilirdi canım Allah korumuş seni evladına bağışlamış 🥺