AnnaKurt 2uykusuzprensannesi Daha iyiyim bacım ilk günlere göre. Hareketlerim daha rahat en azından çok şükür
AnnaKurt MoonCrystal İnşallaaaah canım benim çok teşekkür ederim 🧡 Su an yanımda eşim şimdilik yok görevi 😘
biradamavisi Kocamdaaakocammm geçmiş olsun. Kemikler için iğde çekirdeği unu çok faydalı diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz kaynama sürecine destek olur belki.
AnnaKurt MiracAlpinAnnesi Belim, kuyruk sokumu dediğimiz yer acayip ağrıyo ya. Onun acısını bi geçiremedim. Onun dışında kazada olan yaralarım falan geçti sayılır ezik bacağımda epey toparladı
MiracAlpinAnnesi AnnaKurt Iyi canım çok şükür onlarda bir az önce geçer inşallah Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
NatashaRomanoff Kocamdaaakocammm ayyy çok üzüldüm büyük geçmiş olsun Allah evladına bağışlamış nasıl şimdi iyidir inşallah özü sözü bir biriydi çok yorumuna helal dedim valla Allah tez zamanda ayaklandırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @AnnaKurt büyük geçmiş olsun Allah olmamışa çevirsin en kısa zamanda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
AnnaKurt NatashaRomanoff Ay Allah razı olsun bacım çook teşekkür ederim inşallaaaah tek temennim o yönde 🧡🤗🤗