Ezgi20 @"2bebelianne5441″eşim 37 yaşında oda panik atak hastası askerden geldiğinden beri sürekli acillerde bitiyordu günümüz en son acil doktoru bize Bi kitap önerdi eşim şu an onu okuyor baya iyi geldi kafamda bitiyor yavaş yavaş dedi isterseniz söyliyim
mavi676_ 2bebelianne5441 ya 🙄 peki doğumdan sonra falan mı oldu canım ben lohusa iken tek kaldım ondan sonra böyle oldum
2bebelianne5441 mavi676_ benimde doğumdan sonra kaldı büyük ihtimalle iki bebeğim arası çok yakın bakacak kimsemiz yoktu hepsi üst üste gelince patlama noktası oldu sanırım o ayda
AnnaGloria 2bebelianne5441 seni çok iyi anlıyorum geçen bebeğim bebek yağı içtiğinden şüphe ettim eşim hemen izin alıp geldi evde onu bekledim çocuğumu hastaneye götüremedim çok acı birsey hala var benim de ama eskiden evde bile tek kalamıyordum hatta banyo tek giremezdim o duşa kabınde ölücem sanırdım :(
byz_ Arkadaşlar gece yattığında zaman ruhunuz ayaklarınızdan çekiliyormuş gibi his yaşıyor musunuz. Ve yüksek yerlerin videolarını izleyemiyorum anlık kalbim sıkışıyor çok kötü oluyorum