TulayGeriDon mavi676_ sanırım evet. Anlattiklarin bizim yaşadıklarımız. Ama tabi ki teşhisi doktor koyuyor. Bende sürekli bi korku. Mesela avm ye gidicem ama geri dönemiycem veya dönsem bile ailemi evimi bulamiycam kötü birseu olacak. Ben ölücem yada sevdiklerim ölecek. Ya kafamı bir yere vurursam hafızamı kaybedersem ya birileri oyun oynayıp beni götürürse hafızam yokken. Ya anlatmakla bitmez kafamda kurduklarım. Senin yasadiklarinda kolay değil. Sende de büyük ihtimalle var.
mavi676_ TulayGeriDon doktora gitmek istemiyorum işim açıkçası. Çünkü bebeğim yenidoğanken gözlerim bulanık görüyodu kaç kez göz doktoruna gittim bir sürü şey saydı meğersem uykusuzluktanmış yanıma annem geldi uzun uzun uyudum geçti. Şimdi bunun için içinde giderim bir teşhis koyar kafama onu takarım şimdi. Çok şükür ileri derecede değil arada bir oluyo mutsuzluk hep var ama. Vesvese oluyorda diye düşünüyorum ilaç kullanmak istemiyorum kendi beynimi eğitirsem düzelir diye düşünüyorum birçok yerden araştırma yaptım kendinden bitiyor gibi sanki 😐
TulayGeriDon mavi676_ evet. Beyinde bitiyor ciddi anlamda önce kendini yönetmen gerekiyor. İnşallah geçer seninde
AnnaGloria 2bebelianne5441 lise cağım berbat geçti okulda bile duramıyordum şuan yine kabalık bilmediğim ortamda duramam ama eskiye göre kesinlikle düzeldim
2bebelianne5441 AnnaGloria bende mart ayından beri öyleyim beni bitiren şu gögüs ağrısı o geldımı anında aklımdan türlü şeyler geçiyor
2bebelianne5441 mavi676_ aynı ben de öyleyim herşeyin kötü yanını düşünüyorum tamamen hayat kalitemi düşürdü
AnnaGloria 2bebelianne5441 seni çok iyi anlıyorum geçen bebeğim bebek yağı içtiğinden şüphe ettim eşim hemen izin alıp geldi evde onu bekledim çocuğumu hastaneye götüremedim çok acı birsey hala var benim de ama eskiden evde bile tek kalamıyordum hatta banyo tek giremezdim o duşa kabınde ölücem sanırdım :(
Ezgi20 @"2bebelianne5441″eşim 37 yaşında oda panik atak hastası askerden geldiğinden beri sürekli acillerde bitiyordu günümüz en son acil doktoru bize Bi kitap önerdi eşim şu an onu okuyor baya iyi geldi kafamda bitiyor yavaş yavaş dedi isterseniz söyliyim
mavi676_ 2bebelianne5441 ya 🙄 peki doğumdan sonra falan mı oldu canım ben lohusa iken tek kaldım ondan sonra böyle oldum
2bebelianne5441 mavi676_ benimde doğumdan sonra kaldı büyük ihtimalle iki bebeğim arası çok yakın bakacak kimsemiz yoktu hepsi üst üste gelince patlama noktası oldu sanırım o ayda