Kalimbanne kubra00k evet sadece Karadenizliler yapıyor 😁 asla yemedim halalarim çok yapar yerdi. Karadenizliyiz biz de
Minigim38 kubra00k sekerli makarna mı 🤭kız geçen bende çorba yaparken tuz yerine şeker atacaktım sizin oralarda da böyle olmuş bence 🤣🤣tuzla şekeri karıştırmış bozuntuya vermemek için sekerli makarna demişler 🤣
nnoktaa kubra00k heh tam da karadenizli misiniz diye soracaktım son cümleyi gördüm 😂 rizeliyiz çocukken pek yapardık. Anneannem hala yapar 😂
Maviimom kubra00k bilmiyorum ilk kez duydum o ne kız nasıl bişey makarna ve şeker ikilisini yan yana tahmin edemedim 😂😂😂
Babakaderimizbuymus Aptalllarsizi hajsjshs gerçekten ya et namına bi şey yok halamın eşi laz onlara giderdik sürekli mısır ekmeği,pazı sarması, kara lahana vs ay kafayı yerdim aç dönerdim ordan
Mira__ kubra00k sizin şu tuhaf ot kavurmalarını seviyorum bir kaç tanesinin tadına bakmıştım kendimde sebzeci olduğun için beğendim et olmasa senelerce aramam kocam doğulu olduğu için et çok pişiyor bizim evde onun için.
kubra00k Aptalllarsizi karadenizde et kültürü yoktur aynen ama biz ailece etçiliz .. bizim evdekiler etsiz yemek yemez mesela😀