ikiaslanannesi Babakaderimizbuymus Bence Türkiye’de yemekleri en güzel olan güneydoğu Anadolu bölgesi ( öznel )
Babakaderimizbuymus ikiaslanannesi olabilir her türlü yeriz karadenizde belki bi balık yenir o kadar 🤣
ikiaslanannesi Babakaderimizbuymus Karadeniz’de hamsi yemek çok isterdim acaba burda yedigimizle aynı mi 🤤🤭
Karamgurme kubra00k üzerine de çekilmiş fındık ohh mis ama bizim dışımızdakiler bilmiyor bence. Nerelisiniz
papatyau kubra00k vallaha baya tuhaf bide karadeniz mutfağı zaten genel olarak bircok insanin damak tadına uymuyor
aybarsinannesi1107 kubra00k Evet bence sadece karadenizde var 😄 3 sene önce trabzonlu bir arkadaşın evine gittik sağolsunlar çok güzel ağırladılar ama makarnayı yerken yutmak için öyle zorladım ki kendimi eşimde bende yiyemedik hatırlayınca bile içim ürperdi 😄
Zeynepefemm kubra00k şekerli makarna mı ilk defa duydum ama tadını hayal edince bile çok kötü geldi bana bilmiyorum bilmekte istemiyorum ahaha :)
oyoyoyyedibeni kubra00k evet Karadenizli arkadaşım yapıyordu bence kimse bilmiyor Karadeniz dısında 🤣
asaf3467 enesmam 😅😅😅normal makarna sadece şekerlisi tuhaf şimdi yemem herhalde ama çok severdim küçücükken 😜😜
Aptalllarsizi Babakaderimizbuymus 😄annemler orduya gitmiştir 1 aylığına annem çeşit çeşit yemek yaparmış oradakiler saldiriyormus neden dedim kardeşim ot yemekten başka bisey yemiyorlar bi et mangal çorba kızartma falan nedir bilmiyorlar dedi gülme krizine girdim resmen😄
Babakaderimizbuymus Aptalllarsizi hajsjshs gerçekten ya et namına bi şey yok halamın eşi laz onlara giderdik sürekli mısır ekmeği,pazı sarması, kara lahana vs ay kafayı yerdim aç dönerdim ordan
kubra00k Aptalllarsizi karadenizde et kültürü yoktur aynen ama biz ailece etçiliz .. bizim evdekiler etsiz yemek yemez mesela😀