Bolmayonezlitavukdoner ben önceden 72 kg dun 4 sene kadar çok iyiydim bekarken evlilik Pandemi 85 e cıktım. 2 dogumda da 6 8 kg aldım verdim. Sonra emzirirken 91 i görünce yine diyetisyen ie başladım işte. 2 dilim gğnde bitter çıkolata var ben extra yiyiyorum. Makarna bana da yazıyor ekmek yerine mesela. Benım canım hamur işi VS cok cekiyor yok diyorum yanımda yendiği zaman yada mesela yaş pasta Offff hayır diyemem ona. Vücudum süte tepki veriyor wc cıkamıyorum gecen hafta kahvaltı da smoothie yaptık mesela kabız oldum 1 hafta 2 sefer zorla cıktım. Bana en iyi keto diyeti kg verdiriyor ac da kalmıyorum ama o da maliyetli sürekli et balık tavuk. Evde babamda var eşimde 2 cocukda. Sırf kendime yapayım olmuyor oda Bayaa külfetli oluyor. 3 gündür akşam yemeğim kabak çorbası salata mesela ona ragmen kg aynı 🙄 ama incelme oluyor. Gecen kışlıkları cıkarıyorum baktım eski pantolonlar oluyor. Kumaşlar mesela esnek değil onlar bile oldu. Kotlar likralı hadi dicem de kumaşlardan da olanlar var. 5 senedir giymediğim pantalonlar bunlar 🤭