Laydaren Melez4453 30günfit diye bir uygulama var. Onu indirirseniz size göre bir programlama oluşturuyor. O uygulama yapılabilir. Ben ebru şallının yoga videolarını da seviyorum ve işe yarar buluyorum. Onları da deneyebilirsiniz.😊
Kukuliii LaraCroftTombRaider ben 60 ile hamile kaldım biraz fazla kilo almış olabilirim 😅 inşallah yapcaz bu program bitsin bikaç gün dinlenip başka programa başlaöayı düşünüyorum
LaraCroftTombRaider Kukuliii eğer bunda istediğim gibi sonuç alırsam yine chloeden başka challenge yapmayı düşünüyorum ben de bakalım yine beraber yaparız belki 🤗
LaraCroftTombRaider Bebelendik Benim akşam pilim bitiyor o yüzden sabahtan günü bitirme peşindeyim valla sen iyi yapıyorsun akşam sporunu maşallah 🤩
Bebelendik LaraCroftTombRaider aslında gündüz yapmayı seviyorum ben de aklımda kalmıyor o zaman dün akşam mesela çok zorlandım ama dedim disipliiinnnn disipliiiin😂😂 bu akşam nolcak bakalım
Melez4453 Dediğiniz uygulamayı da indirdim Google dan da baktım Pek bişey anlamadım Ama sizin gazınızla bende Ayşegül Demirsoy a tekrar başlamama kararı aldım Hadi bismillah 😀
Bebelendik LaraCroftTombRaider aslında 3 kişi 3 farklı program yapıp bakılabilir hangisi daha etkili diye 😂