Kukuliii LaraCroftTombRaider selammm ayy helal olsun valla bende birazdan 4. Günü yapcam başarıcaz inanıyorum 🥳💪
LaraCroftTombRaider Zamnsz Evet bu ısınma hareketi, bu bitince tekrar eski sayfaya dön 2.ye bas öyle öyle günü bitireceksin 🤗 Ben Core uygulamasını indirdim ordan günleri yaptıkça işaretliyorum daha motive ediyor 👏🏻
Zamnsz LaraCroftTombRaider tamamdir evet evet bende program indirdim bakalim bugun ilk boslugumda basliyorum🥹😮💨
LaraCroftTombRaider Kukuliii Aa resmen aynı kiloyla doğuma gitmişiz 😂 Ben doğum öncesi 68’dim, 18-20 kilo aldım, bugün tam 13.aydayız 67 kiloyum ☺️ Hedef şimdilik 65 ——— kendime yeni pilates matı alcam 😂
Kukuliii LaraCroftTombRaider ben 60 ile hamile kaldım biraz fazla kilo almış olabilirim 😅 inşallah yapcaz bu program bitsin bikaç gün dinlenip başka programa başlaöayı düşünüyorum
Bebelendik LaraCroftTombRaider süpersiiin 💃 erkenden bitirdin kurtuldun 😂 benim için temizlik günüüü akşam yapicam yine 🌸
LaraCroftTombRaider Bebelendik Benim akşam pilim bitiyor o yüzden sabahtan günü bitirme peşindeyim valla sen iyi yapıyorsun akşam sporunu maşallah 🤩
Laydaren Melez4453 30günfit diye bir uygulama var. Onu indirirseniz size göre bir programlama oluşturuyor. O uygulama yapılabilir. Ben ebru şallının yoga videolarını da seviyorum ve işe yarar buluyorum. Onları da deneyebilirsiniz.😊
LaraCroftTombRaider Kukuliii eğer bunda istediğim gibi sonuç alırsam yine chloeden başka challenge yapmayı düşünüyorum ben de bakalım yine beraber yaparız belki 🤗
Bebelendik LaraCroftTombRaider aslında gündüz yapmayı seviyorum ben de aklımda kalmıyor o zaman dün akşam mesela çok zorlandım ama dedim disipliiinnnn disipliiiin😂😂 bu akşam nolcak bakalım
Melez4453 Dediğiniz uygulamayı da indirdim Google dan da baktım Pek bişey anlamadım Ama sizin gazınızla bende Ayşegül Demirsoy a tekrar başlamama kararı aldım Hadi bismillah 😀
Bebelendik LaraCroftTombRaider aslında 3 kişi 3 farklı program yapıp bakılabilir hangisi daha etkili diye 😂