LaraCroftTombRaider Kukuliii eğer bunda istediğim gibi sonuç alırsam yine chloeden başka challenge yapmayı düşünüyorum ben de bakalım yine beraber yaparız belki 🤗
LaraCroftTombRaider Bebelendik Benim akşam pilim bitiyor o yüzden sabahtan günü bitirme peşindeyim valla sen iyi yapıyorsun akşam sporunu maşallah 🤩
Bebelendik LaraCroftTombRaider aslında gündüz yapmayı seviyorum ben de aklımda kalmıyor o zaman dün akşam mesela çok zorlandım ama dedim disipliiinnnn disipliiiin😂😂 bu akşam nolcak bakalım
Melez4453 Dediğiniz uygulamayı da indirdim Google dan da baktım Pek bişey anlamadım Ama sizin gazınızla bende Ayşegül Demirsoy a tekrar başlamama kararı aldım Hadi bismillah 😀
Bebelendik LaraCroftTombRaider aslında 3 kişi 3 farklı program yapıp bakılabilir hangisi daha etkili diye 😂
Laydaren Melez4453 30günfit diye bir uygulama var. Onu indirirseniz size göre bir programlama oluşturuyor. O uygulama yapılabilir. Ben ebru şallının yoga videolarını da seviyorum ve işe yarar buluyorum. Onları da deneyebilirsiniz.😊
nihathatipoglununtesbihi Kukuliii hep beraber yaparız inşallah hedeflerimize ulaşırız seneye yaza fit girmek istiyorum
Kukuliii @LaraCroftTombRaider @Bebelendik 4. Gün de bitti kızlar 😅 yarın dinlenme günü diyo ama dinlensem mi dinlenmeyip yapıp bitirsem mi çok kararsızım 😅