LaraCroftTombRaider Bebelendik @Kukuliii Canlaar selam bugünü de bi gazla bitirdim ter içindeyim 🥵 darısı size 💪🏻🥳 1 ✅ 2 ✅ 3 ✅
Bebelendik Kukuliii evet ya kaldı hep oralar sezaryen mi senin de benim o bölgede hala his yok biliyo musun 😂
Kukuliii Zamnsz aşkm ben google dan chloeting kendi sitesi var ona giriyorum ordan programs kısmından bu 14 günlük olanı seçtim day 1 day 2 yazıyo zaten sırayla videolar var açınca direkt youtubeden açıyo videoyu bitince siteye gir öbür videoyu aç oradan yap direkt youtubeden yapma
Zamnsz Kukuliii program indirdim anlattigin gibi direkt youtubeye yonlendiriyor gun icinde boslugum olunca baslicam vermem gereken epeyce kilo war epeycede verdim yuruyus+duzenli beslenme ve bu program ise yarar gibi yaa 😮💨🙄
Kukuliii Zamnsz başla başla bence işe yarar sende mi 14 günlük olana başlayacaksın canım 2 weeks shred challenge 2019
Kukuliii nihathatipoglununtesbihi aşkmmmm başla kesinlikle ilk günler agrıların olabilir zor gelebilir ama asla bırakma bikaç gün sonra o agrılar azalıyor ve geçiyor kendimden biliyorum pes etme 14 güncük dayan sayılı gün çabuk biter sonuca deger bence :)) bende bugün 4. Gündeyim reglm ama yine yapıcam dün de yaptm
Kukuliii Bebelendik yok canım benimki normal ama geçmiyo ya o simitler ben kendimi bildim bileli var hiç gitmiyor alt karnım da dogumdan sonra oldu benm çok dikişim vardı altta korse vs takmadım belki ondan kalmıstır gider mi bilmiyorum oğlum 3 yasına girecek 3 ay sonra 😅 sen dogum yapalı ne kdr oldu
Bebelendik Kukuliii 25 ay oldu benimde. 88 kiloyla doğuma girdim 😅😅 ilk kilolar hizli gitti de bu alt karınla simitler 25 aydır benimle
Kukuliii Bebelendik bende 87 88 kiloyla doguma gittim 60 kilo falandım en son ama alt karınla simitler aşırı canımı sıkıyo ama azim ettim onlar gidene kdr bırakmak yok bu program bitince bikaç gün ara verip başka programa baslayalımmm 😅
Kukuliii LaraCroftTombRaider selammm ayy helal olsun valla bende birazdan 4. Günü yapcam başarıcaz inanıyorum 🥳💪
Bebelendik LaraCroftTombRaider süpersiiin 💃 erkenden bitirdin kurtuldun 😂 benim için temizlik günüüü akşam yapicam yine 🌸
Bebelendik LaraCroftTombRaider @Kukuliii bugün de bittiiiii 💃👌🏻🥳🥳 üstüne yarim saat Leslie yapiyorum enerjim varkennn🫶🏻 adrenalinim yükseldi herhalde duramıyorum 😂
LaraCroftTombRaider Kukuliii Aa resmen aynı kiloyla doğuma gitmişiz 😂 Ben doğum öncesi 68’dim, 18-20 kilo aldım, bugün tam 13.aydayız 67 kiloyum ☺️ Hedef şimdilik 65 ——— kendime yeni pilates matı alcam 😂
LaraCroftTombRaider Zamnsz Evet bu ısınma hareketi, bu bitince tekrar eski sayfaya dön 2.ye bas öyle öyle günü bitireceksin 🤗 Ben Core uygulamasını indirdim ordan günleri yaptıkça işaretliyorum daha motive ediyor 👏🏻
Zamnsz LaraCroftTombRaider tamamdir evet evet bende program indirdim bakalim bugun ilk boslugumda basliyorum🥹😮💨