Bebelendik Kukuliii yok canim ya baya tetikledi haberler vs beni instadan kaçıyorum burasi da gündemle dolu doğal olarak girmedim o yüzden yoksaaa yapıyorum💖
Kukuliii Bebelendik ay evet sorma beni de etkiledi o tiktok insta bir yere giremiyorum sevindim bırakmamana az kaldııı 🫶
Bebelendik Kukuliii basaracagiiz 💪🏻🥰 bugünü erken bitirdimmmm sabahtan oooh imkan olucak her gün 5te uyanıcaksın spor + duşla güne başlayacaksın 👌🏻
LaraCroftTombRaider Kukuliii Sanki sonuç alamayacakmışım gibi hissederim öyle de 😂 Sizin peşinizden gelirim sardım başa 🫠
Kukuliii LaraCroftTombRaider hadi bakalm kolay gelsnn ben bugün ölçtüm belimle karnımı 3 cm belden 3 cm karından gitmiş 🥳🥳
Kukuliii kumsallg ohh mis ben baslarken kaç kiloydum bilmiyorum tartının pili yoktu suan 57 kiloyum belden 3 cm karından 3 cm gitmiş 🥳
ebru3457 kumsallg kaç günde düştünüz acaba birde sadece egzersiz mi yoksa yediklerinize dikkat ediyor musunuz
LaraCroftTombRaider Kukuliii Ooo süpeer 🤩🤩 ben de reglden önce ölçmüştüm 2 cm göbek ve kalçadan küçülmüşüm 5 günde 😍
kumsallg ebru3457 taniki diyetle bugün boş günümdü bir dilim tatlı yedim çok şiş hissediyorum cloe ting ve 30 dk koşu bandı yürüyüş
Kukuliii Bebelendik mükemmelll böyle devamm benm 12. Günüm bitsn başka bi programa baslamayı düşünüyorum bırakmycam 🥹🫶