Bebelendik kumsallg bırakmak yooook bırakmak yooookkk🌸🌸🌸 kendimiz için bir şey yapıyoruz bundan fedakarlık yok 💖🥰
Bebelendik Kukuliii yok canim ya baya tetikledi haberler vs beni instadan kaçıyorum burasi da gündemle dolu doğal olarak girmedim o yüzden yoksaaa yapıyorum💖
Kukuliii Bebelendik ay evet sorma beni de etkiledi o tiktok insta bir yere giremiyorum sevindim bırakmamana az kaldııı 🫶
Bebelendik Kukuliii basaracagiiz 💪🏻🥰 bugünü erken bitirdimmmm sabahtan oooh imkan olucak her gün 5te uyanıcaksın spor + duşla güne başlayacaksın 👌🏻
LaraCroftTombRaider Kukuliii Sanki sonuç alamayacakmışım gibi hissederim öyle de 😂 Sizin peşinizden gelirim sardım başa 🫠
Kukuliii LaraCroftTombRaider hadi bakalm kolay gelsnn ben bugün ölçtüm belimle karnımı 3 cm belden 3 cm karından gitmiş 🥳🥳
Kukuliii kumsallg ohh mis ben baslarken kaç kiloydum bilmiyorum tartının pili yoktu suan 57 kiloyum belden 3 cm karından 3 cm gitmiş 🥳
ebru3457 kumsallg kaç günde düştünüz acaba birde sadece egzersiz mi yoksa yediklerinize dikkat ediyor musunuz
LaraCroftTombRaider Kukuliii Ooo süpeer 🤩🤩 ben de reglden önce ölçmüştüm 2 cm göbek ve kalçadan küçülmüşüm 5 günde 😍
kumsallg ebru3457 taniki diyetle bugün boş günümdü bir dilim tatlı yedim çok şiş hissediyorum cloe ting ve 30 dk koşu bandı yürüyüş