Bebelendik Kukuliii çoktan çok gidiyo demek ki 😂 göbeklerin tamamen gittiği günleri de kutlayalım bebisiiiim💖🌸
Bebelendik Kukuliii oyyyy bugün gün tabağı gömdüm şimdi spor üstüne zencefil soda içip vicdanımı rahatlatacağummm 😂😂😂😂😂
talhacm Kukuliii maşallah sana ya ben yediğime dikkat ediyorum ama yarın eşim kahvaltı da gözleme istedi kendisi de diyet spor yapıyor acaba yarın gozlama yedikten sonra mı başlasam shnsbshs
Kukuliii talhacm ya djdkldls olur öyle yap yarın benim dinlenme günüm teyzeme gtcez diyet gtcek bnm de mecbur cjxkdkdlsld
LaraCroftTombRaider talhacm Bişey olmaz ye can boğazdan gelir 😂 spor yaparken abartmadığın sürece yiyebilirsin yoksa kaslarını çalıştıracak enerjiyi bulamazsın ki ☺️
Kukuliii Bebelendik bende teyzeme geldm bugün sabah 3 tane pişi yedim şimdi de 2 bucuk dilim pasta diyet gittiii dinlenme günümdü bugün 😅 ama teyzemde tartı vardı tartldm 60 62 kilo arasıydı 1 ay önce kilom 57 bucuk olmusum ondan biraz rahat takldm ama tabi hala gitmesi gereken bi göbegm ve yanlarım var 😅
Bebelendik Günoooo ballı lokmalar dinlenme günümü bugünle değiştiriyorum ben ya baya yemeli bi gün oluyor benim için yapicağim spora kiyamıyorum böyle günlerde 😂 yürüyüş yapicam sadece yarin 8. Günden devam edicem olur dimi böyle galiba 👉👈
Kukuliii Bebelendik olur benceee neden olmasın benm için de bol yemeli bi gündü 3 pişi 2 bucuk dilim pasta keskek falan 😅😅