thebacim Erva13 ve cla kullanmanı tavsiye ederim, doğal olarak aspir yağında bulunuyor, dr una danışarak emziriyorsan aspir yağı alabilirsin bende yeniden başlıycam mesela 🌸
Kukuliii Bebelendik ayy çok sevindim valla 🥳🥳 ölçülerde bi değişiklik var mı? Benim de 7. Gün bittiii
Bebelendik Kukuliii ölçmedim de bence 3 4 cm gitmiştir 😂 bitince ölçücem kaldirdim metreyi psikolojim bozuluyo 😂
Kukuliii Bebelendik tesekkür ederimmm ya ben aynı zamanda diyette yapıyodum annem pasta getrms gelirken yemesem uyuyamam ben napcam diyet bosa gider mi bi kereden 1 saat önve de yemek yedim :((
Kukuliii ebru3457 google chloeting yaz kendi sitesi var oraya gir aşkm 2 weeks shred challenge 2019 programı yapıyoruz biz tıkla programa day 1 day 2 günlere bölmüş videolara tıklaynca youtube yönlendiriyor ztn ordan izleyerek yapablrsn :)
Bebelendik Kukuliii belki de benim de 1 cm shdjdkdm bilemiyoruz 😂 bence 10 cm o jeane girdim ya çok hawaliyim şu an 😅😅😂
talhacm Kukuliii 1 çatal al yeter 😁🙄 of ya pastayı kaşıkla yiyen ben diyetteyim aşırı canım tatlı çikolata istiyor 🥲😶
Bebelendik Kukuliii şey de kendine tadını zaten biliyorum tadını zaten biliyorum tadını zaten biliyorum 😂😂😂 gözünün önünden kaldır 😂😂
ebru3457 Kukuliii ayy çok saolun hemen bakıcam inşallah dirençli olurum ve bırakmadan yapabilirim ya evde kendi kendime egzersiz yapmaya çalışıyorum ama hiç gün atlamadan yaptığım olmuyor maalesef 😂😂😂 2 gün yapıyorum 1 gün yapamıyorum bi kaç gün yapıyorum yine arada yapamadığım oluyor maalesef 😌
Bebelendik Kukuliii çoktan çok gidiyo demek ki 😂 göbeklerin tamamen gittiği günleri de kutlayalım bebisiiiim💖🌸