nihathatipoglununtesbihi Kukuliii hep beraber yaparız inşallah hedeflerimize ulaşırız seneye yaza fit girmek istiyorum
Boncuk-anne Benimde 2. Gün bitti kızlar. not olarak şuraya bırakıyım. %70ini anca doğru yapıyorumdur ama olsundu😅
nihathatipoglununtesbihi Kukuliii 163 boyum kilom 78 ideal kilo kaç olmalı sizce 55e düşebilir miyim yoksa imkansız mı hshhahah
Boncuk-anne nihathatipoglununtesbihi bende 164 aynı sayılırız. İdeal 54-58 arası çıkıyor daha önce bi hesaplatmıştım. Tabiki imkansız değil 🤩
Kukuliii nihathatipoglununtesbihi düşersnn benm de boyum 165 60 kilo falandö en son suan tartımın pili yok bilmiyorum da yine öyledir asla imkansz değil 😍 55 bence de ideal
Boncuk-anne nihathatipoglununtesbihi ilk hedefenizi yakın tutun mesela 78mişsiniz ya. 72-70 oraya varınca dahada gaza gelinsiniz 55 için
Bebelendik LaraCroftTombRaider @Kukuliii bugün de bittiiiii 💃👌🏻🥳🥳 üstüne yarim saat Leslie yapiyorum enerjim varkennn🫶🏻 adrenalinim yükseldi herhalde duramıyorum 😂
Kukuliii Bebelendik ay maşallah sabah da temizlk yapıyodun 😅 bende ilk günün üstüne leslie yapmstm helal kız sana 😅
LaraCroftTombRaider Bebelendik Maşallah tebrikler sana 🥳 ben çoktaann uyku moduna geçtim bile 1 saat demeden uyurum şimdiden iyi geceler sizee 🤗