Keremikobayky Kamp mantığı bende stres yaratıyor devamlılım gösteremiyorum. Burpeegirl den kafama göre her gün bir video açıp yapmaya çalışıyorum
nihathatipoglununtesbihi Kukuliii hep beraber yaparız inşallah hedeflerimize ulaşırız seneye yaza fit girmek istiyorum
Boncuk-anne Benimde 2. Gün bitti kızlar. not olarak şuraya bırakıyım. %70ini anca doğru yapıyorumdur ama olsundu😅
nihathatipoglununtesbihi Kukuliii 163 boyum kilom 78 ideal kilo kaç olmalı sizce 55e düşebilir miyim yoksa imkansız mı hshhahah
Boncuk-anne nihathatipoglununtesbihi bende 164 aynı sayılırız. İdeal 54-58 arası çıkıyor daha önce bi hesaplatmıştım. Tabiki imkansız değil 🤩
Kukuliii nihathatipoglununtesbihi düşersnn benm de boyum 165 60 kilo falandö en son suan tartımın pili yok bilmiyorum da yine öyledir asla imkansz değil 😍 55 bence de ideal
Boncuk-anne nihathatipoglununtesbihi ilk hedefenizi yakın tutun mesela 78mişsiniz ya. 72-70 oraya varınca dahada gaza gelinsiniz 55 için
Bebelendik LaraCroftTombRaider @Kukuliii bugün de bittiiiii 💃👌🏻🥳🥳 üstüne yarim saat Leslie yapiyorum enerjim varkennn🫶🏻 adrenalinim yükseldi herhalde duramıyorum 😂
Kukuliii Bebelendik ay maşallah sabah da temizlk yapıyodun 😅 bende ilk günün üstüne leslie yapmstm helal kız sana 😅
LaraCroftTombRaider Bebelendik Maşallah tebrikler sana 🥳 ben çoktaann uyku moduna geçtim bile 1 saat demeden uyurum şimdiden iyi geceler sizee 🤗