cemilolabilirmi annesininkurabiyesi yakın arkadaşımsa onun da beni ciddi yakın arkadaşı olduğuna eminsen ben her şeyinde yanında olurum. Olan olmuş dostluk günah sevapla ölçülmez bir hata yapmış neresinden dönülse kârdır. Allah’a tövbe edip evlilik yolunda ne yapılacaksa sonuna kadar yanında olurum. Ama dediğim gibi ciddi bir dostluksa
annesininkurabiyesi cemilolabilirmi bende yanında olmak istiyorum eşim bu pisliğe asla burnunu sokmayacaksın dedi.
cemilolabilirmi annesininkurabiyesi eşinize haksız diyemem benim eşim de rahatsız olur aslında. Ama ben dostlarımı günah işledi diye bırakmam ona kalırsa tek bir bakışla da günaha girersin, bir yalanla, bir namazı kılmamakla neler yani.
unknownlove annesininkurabiyesi sürtünme yoluyla bekareti olan birinin hamile kalması sanırım çok saçma ilk defa duydum 29 yaşında bi kadın ayrıca onu yapıyorsa diğerinide yapıyordur sizi keklemesin yani ayrıcada karışmayın bencede arkadaşın olabilir ama en önemlisi eşin eşini dinle ve bulaşma
Nilfe_eflin annesininkurabiyesi Kız 29 erkek 23 nerden tutsan elinde kalır cocugun ailesi kızı istemeyebilir çok yaş farkı var bir bok yemiş kendisi temizlesin bu kadar azgınlar mı bunlar evliler bile bu kadar sık ilişkiye girmiyo nerde nasıl yapıyorlar ev mi tutmuşlar herşeyi düşünmüşler bebeği de düşünsünler erkeğin ailesinin isteyeceğini hiç düşünmüyorum. sizi sokmasın işin içine bakire de değildir sizi yiyor bu kadar saf olmayın bir yıldır ilişkiye girerken kafası nerdeydi olan yine bebeklere olacak
Melekhnm annesininkurabiyesi artık bakire olup olmaması çok da önemli dğeil keşke bakire olmasa da hamile olmasaydı biran ömce evlenmeli me yapacak başka
Deletedmom_1111 annesininkurabiyesi Bana yardım et diyor ben nasıl yardım edeceğim Alan memnun veren memnun yaparken sana mı sormuş asla müdahale etmem
elbay53 Hıc bulaşmayın.sonra o ıyı olur,siz ise onu yoldan çıkaran arkadaşı..sevişmeyi bilen bırı bı zahmet korunma yollarını ya da adetı gecıkınce test yapmayı akıl etsın
LadyGaddar SweetMom__ Level atlamislar 😁 Artık bu gidişle kemal sunalın ceketimi atsam hamile kalıyor dediği mesele 2025 yılında gercekleşir😂
ZeydsMom annesininkurabiyesi kendi surtunmus hamile kalmis size ne. Surtunme yilu diyelim erkek oraya bosalmis sonra eliyle iceriye sokmus. E bakire olmaz o zamanda. Her turlu yalan dolan. Surtunmusmus. Kime surtunduyse onla hall etsin canim. 29 yasinda koskocaman kadin
annesininkurabiyesi Nilfe_eflin çocuk daha öğrenci burda okuyor . Yanındayım demiş ama evlilik konusu hiç açılmamış. Eşimde bana dedi ki bu pisliğe kesinlikle bulaşmıyorsun . Ama insan sortını dönemiyor
Nilfe_eflin annesininkurabiyesi Bal gibi de döneceksin sırtını bir yıl boyunca sana anlatmamış sevgilisini hamila kalınca mı anlatmış asalak.Neye yanındaydım demiş ki evlenmicekse cocugu gizlimi doğuracak bunun karnı büyücek ailesi öğrenecek ne olacak ay fena baş ağrıtıcı hiç bulaşma yinede başım bela da olsun dersen sen bilirsin
fatmaarasbebek annesininkurabiyesi eşini dinlemezsen bu bokun ucu sanada bulaşacak eşini kensinlikle dinlemelisin ve ayrıca çok saçma sizene onun hayatından kendi yapmış kendi temizlesin sizi niye bulastiriyor evli barkli kadınsın yani
Birdunyabircennetannesi annesininkurabiyesi Eşinizi dinlemezseniz aranız bozulur haklı eşiniz böyle bir şeye aslaaaaa karışmayın