annesininkurabiyesi SiprayiL kalmış işte çocık sürtünerek kızın cinsel organına boşalıyormuş dışına tabi ama içine girmiş nasıl olduysa bende inanmadım hatta bakire hamile kalmazsın dedim ama durum bu.
Aptalllarsizi SiprayiL ben öyle hamile kaldım sürtünme oldu içe boşalma olmadı bende eşimde emindik ama hamile kalmıştım hatta kendimi bi ara Meryem ana sandım o kadar şoka girmiştim😂
Migrenimtutuyovalla SiprayiL Sürtünme yoluyla hamile kalınır bacım nasıö kalınmaz benim arkadaşım yeni evliyken ilişkiye giremiyolardı kız korkuyordu ve eşi sürtünerek boşalıyomuş vajinanın üstüne ve o da hamile olabileceğine hiç ihtimal vermiyordu 4 aylıkken hastalanınca hastanede öğrendi ve hala ilişkiye girememişlerdi bakireydi. Doktor o zaman ona sperm canlı ve hareketli olduğu için içeri sızdığını ve böyle hamile kaldığını söylemişti şimdi 5 yaşında oğlu var 😂
urasmomy_ SiprayiL arkadaşlar iddia ettiği gibi yada değil ha öyle kalmış ha öyle kalmış ikiside aynı bence sonuçta birliktelik ikiside bence de karnı buyumeden evlenmeye baksın aileye bu şekil söyleyip talep etmek daha saçma bence düşüklül olur bari evlendikten sonra öğrenmiş olurlar bence diğer türlüsü daha kötü
biraskhikayesi annesininkurabiyesi Habersiz evlenmesin. Bebeği söylemesin, evlenince söyler. Tabii en hızlı şekilde evlenmesi lazımda ailesi sürecin hızlı işlemesinide baltalayabilir.
Tubanurrr annesininkurabiyesi saka mısınız yoksa fake hikaye mi ailesi için sizce hamileyken kaçarak evlenmesi mi daha kötü yoksa evlenmeden bekar dogurmasi mi yani kaçarak evlenen ilk kadın değil arkadaşıniz en kötü ailesi doğuma kadar küser bebek doğunca barisir yani bu kadar basit diğer türlü aile için daha kötü
niloyaaa annesininkurabiyesi eşiniz haklı siz karışmayın çocuk değil sonuçta 29 yaşında ilişki yaşamasını biliyosa hamile kalma olasılığınıda düşünmeliydi
Minik23_ annesininkurabiyesi yani sonuçta zar var sperme nerden kaçacak içeriye sürtünme falan değil ya kandırıyor sizi
SweetMom__ annesininkurabiyesi yaaa evlenecekler git gite büyür karnı hemn nikah kıysınlar. Içine giren şeyi nasil hissedememiş ki🤦♀️
annesininkurabiyesi Azra00 bilmiyorum öyle diyor doktora beraber gidelim dedi kaç haftalık öğrenmek için bakire olduğumu orda sorarsın dedi
Azra00 annesininkurabiyesi sormicani düşünmüştür ben olsam gidelim derim o gün gelince bahane uydurur mu yoksa gerçekten sizinle gider mi bakın
ysmnabd annesininkurabiyesi bakire olup olmadığı bu saatten sonra neyi değiştirir. Sürtünme yoluyla veya başka şekil ilişkiye girmiş olmuyorlar mı ? O zar orda duruyorsa neyi kanıtlamış olacak. Zina yapmışlar ve sizi de bu işe bulaştırmak istiyorlar kendinizi geri çekin eşiniz doğru söylüyor sonuçlarına pişman olmayın
Ballikizim99 Tek başına çocuğunu büyüteneyecekse evlenmekten başka çaresi yok gibi duruyor ne cahillik ya ne cesaret hayret gerçekten
ilenalemin annesininkurabiyesi ben yaşlara takıldım ya kız 29 yaşında erkek 23 yaşında mı.daha küçük gibime geldi ya
annesininkurabiyesi ilenalemin evet öyle birde 1 yıldır sürekli sürtünmeyle boşalıyormuş . Yani haftada ¾ gün hatta üst üste olduğu oluyormuş
ilenalemin annesininkurabiyesi sürtünmeyle hamile kalınır bu arada.boşaldıktam sonra eliyle kızı boşaltıyormuş ya sanırım o şekilde içeri girmiş ama yazık arada 6 yas fark var.erkek cahil belli ki.kızı da bilemedim bence karışmayın sakın
Nilfe_eflin annesininkurabiyesi Kız 29 erkek 23 nerden tutsan elinde kalır cocugun ailesi kızı istemeyebilir çok yaş farkı var bir bok yemiş kendisi temizlesin bu kadar azgınlar mı bunlar evliler bile bu kadar sık ilişkiye girmiyo nerde nasıl yapıyorlar ev mi tutmuşlar herşeyi düşünmüşler bebeği de düşünsünler erkeğin ailesinin isteyeceğini hiç düşünmüyorum. sizi sokmasın işin içine bakire de değildir sizi yiyor bu kadar saf olmayın bir yıldır ilişkiye girerken kafası nerdeydi olan yine bebeklere olacak
bsrblr annesininkurabiyesi tabi bızım üstümüze vazife degıldır ama bır Yıldır böyle bsy yaşıyorsa zinanın en büyük gunah olduğunu bilmıyor mu allahım ne günlere kaldık yarabbb sen akıl ver cümleye 😔😔kesınlıkle esını dınle yuvan mı arkadaşın mı
defnemomm_ surtunme ile mi hamile kalmış ? He tamam.. ve bakire 🙄 Üstelik 29 yaşında, küçük de değil. Bilemiyorum 23 yaşında biriyle tüm bunları yaşaması ne kadar akıllıca. Eşini dinle lütfen.
annesininkurabiyesi defnemomm_ cidden öylemiş ben bakire hamile kalmazsın dedim ama kalıyormuş. Biraz da kaşınmışlar . 1 yıldır çocuk sürtünmeyle boşalıymrılm sonra kızı boşaltıyormuş haftada 3-4 kez hatta bir günde birden fazla olduğu oluyormuş
Melekhnm annesininkurabiyesi maden seviyorlar evlensinler başka çaresi yook ve ben inanmıyorum şahsen sürtünme olmasına bildiğimiz iş olmuştur 1 seneden beri imkansız
annesininkurabiyesi Melekhnm bana diyor beraber gidelim doktora yeminler ediyor bakireyim dedi tamam dedim bende internetten baktım bakire hamile olabiliyormuş
Noname21 annesininkurabiyesi genelde erkeklere hak vermem ama eşin haklı Sen karışma Ayrıca 29 yas küçük mü ya dünyadan bi haber yasıyor bu insanlar bir insan bir şekilde teması oluyorsa o bölgeye hep risk vardır 23 de erkek için çocuk yani ne sahip çıkabilir ne sprumşulupu alabilir Çocuğa doğmadan üzüldüm
defnemomm_ annesininkurabiyesi yediği boku temizlesin , zavallı bebeğe üzülüyorum ben . Ve ailelere …
Kaan35 annesininkurabiyesi 29 yaşında bir kadının bu şekilde mi ilişkiye girdiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca kendinden kaç yaş küçük çocuk 23 yaşında nasıl babalık yapsın çocuğun ailesi asla istemez
butterflyy_ annesininkurabiyesi ablam afedersiniz de saf mısınız ya erkeği de kandırmış belki bakire bile olmayabilir belki dediği gibi o çocukla sürtünme şeklim de ilişki olmuştur o şekil hamile kalan varda ben bakireyim sürtünme yoluyla kaldımda demek yani iyice karşıdakileri salağa koymak demek kusura bakmayın yani