Kızlar arkadaşım 4 aylık hamileymiş. Bekar bu arada. Sürtünme yoluyla ilişki oluyormuş 1 yıldır çocuk boşalınca eliyle kızı boşaltıyormuş. Bakire olduğu için hamile kalamam sanmış. Aklına bile gelmemiş yani o derece . 4 aya yakın regl olmuyorum diye doktora gitmiş bir bakmış hamile doktor kalp atışını falan dinletmiş. Bende şoktayım kaç haftalık diyorum bilmiyorum diyor 4 aylık demiş doktor . Kalp atışını açınca kapat kapat diye bağırdım diyor . Psikolojisi alt üst olmuş. Yani bi b*k yemişler ama çok üzüldüm . İçinde hissetmedin mi diyorum demek ki daha hareketlerini hissetmemiş. Neyse ciddi şok yaşıyor bende öyle. Bu saatten sonra zaten aldırma durumu olamaz. Ben öyle söylüyorum ama anlamıyor ailesi bilmiyor tabi. Kusma falanda yaşamış ama anlamamış yani çok garip ama durum bu. Bu kız şimdi ne yapacak bu arada kız benimle yaşıt 29 yaşında sevgilisi 23 . Çocuk yanındayım demiş ama evlilik falan nasıl olur bilmiyorum . Şok oldum. Bana yardım et diyor ben nasıl yardım edeceğim … ailesine beraber gidelim dedim eşim sen karışma diyor . Ailesine söylerken yanında olmak istiyorum …. Çok samimi arkadaşım liseden beri