Deletedmom_1111 annesininkurabiyesi Bana yardım et diyor ben nasıl yardım edeceğim Alan memnun veren memnun yaparken sana mı sormuş asla müdahale etmem
elbay53 Hıc bulaşmayın.sonra o ıyı olur,siz ise onu yoldan çıkaran arkadaşı..sevişmeyi bilen bırı bı zahmet korunma yollarını ya da adetı gecıkınce test yapmayı akıl etsın
cemilolabilirmi annesininkurabiyesi eşinize haksız diyemem benim eşim de rahatsız olur aslında. Ama ben dostlarımı günah işledi diye bırakmam ona kalırsa tek bir bakışla da günaha girersin, bir yalanla, bir namazı kılmamakla neler yani.
LadyGaddar SweetMom__ Level atlamislar 😁 Artık bu gidişle kemal sunalın ceketimi atsam hamile kalıyor dediği mesele 2025 yılında gercekleşir😂
ZeydsMom annesininkurabiyesi kendi surtunmus hamile kalmis size ne. Surtunme yilu diyelim erkek oraya bosalmis sonra eliyle iceriye sokmus. E bakire olmaz o zamanda. Her turlu yalan dolan. Surtunmusmus. Kime surtunduyse onla hall etsin canim. 29 yasinda koskocaman kadin
annesininkurabiyesi Nilfe_eflin çocuk daha öğrenci burda okuyor . Yanındayım demiş ama evlilik konusu hiç açılmamış. Eşimde bana dedi ki bu pisliğe kesinlikle bulaşmıyorsun . Ama insan sortını dönemiyor
Nilfe_eflin annesininkurabiyesi Bal gibi de döneceksin sırtını bir yıl boyunca sana anlatmamış sevgilisini hamila kalınca mı anlatmış asalak.Neye yanındaydım demiş ki evlenmicekse cocugu gizlimi doğuracak bunun karnı büyücek ailesi öğrenecek ne olacak ay fena baş ağrıtıcı hiç bulaşma yinede başım bela da olsun dersen sen bilirsin
fatmaarasbebek annesininkurabiyesi eşini dinlemezsen bu bokun ucu sanada bulaşacak eşini kensinlikle dinlemelisin ve ayrıca çok saçma sizene onun hayatından kendi yapmış kendi temizlesin sizi niye bulastiriyor evli barkli kadınsın yani
Birdunyabircennetannesi annesininkurabiyesi Eşinizi dinlemezseniz aranız bozulur haklı eşiniz böyle bir şeye aslaaaaa karışmayın
_Goktugunannesi__ annesininkurabiyesi Tek çare sadece ailesine söylemek eğer tepkilerinden korkuyorsa sadece annesine söylesin ve acele şekilde düğün yapılsın sokağımızda bi kadının oğlu da bu şekilde olmuştu kız 9 ay boyunca ailesinden saklamış en son doğuma gittiği gün oğlanın ailesi öğreniyor kızın ailesi de kocaya kaçtı diye biliyor kız kendi ailesine giderken falan bebeği kaynanasına bırakıp gidiyordu sonradan kız tarafı da öğrendi sanırım çok bilgim yok
annesininkurabiyesi _Goktugunannesi__ bende yanında olmak istiyorum sonuçta insan sırtını dönemiyor bana yarın beraber doktora gidelim dedi eşim o pisliğe sakın burnunu sokmayacaksın sanane diyor
Nilfe_eflin _Goktugunannesi__ Sevgilisi evlenelim dememiş sadece yanındaym demiş çocuk daha okuyor ve 23 yaşında evleneceğini çocuğun ailesinin yaştan dolayı isteyeceğini sanmıyorum
defnemomm_ annesininkurabiyesi yediği boku temizlesin , zavallı bebeğe üzülüyorum ben . Ve ailelere …
SweetMom__ LadyGaddar aaa yakında oda gelir ama üzuldum duruma ne olursa olsun Allah kimsenin başına vermesin ya. Şimdi kızdaki pisikoloji düşünemiyorum tamam cahillik etmiş ama …
Girlsmoms annesininkurabiyesi yanlış anlama ama arkadaşın büyük bi insan yani evlilik dışı ilşkiye girmeye cesaret ediyorsa ailesine de kendisi söyleyecek yani senin ne işin var orda . Babası bişi dediğinde sen nasıl bi savunma yapacaksın ki . Ailesinin gözünde bu duruma senin müsade ettiğin düşünülür
annesiyavrusu_ yenidenhayat kalınır. Zar dediğimiz şey geçirgen ve ortası boşluklu bi yapı. Doğumda yırtılan var
ozlem34_ annesininkurabiyesi evet yakın arkadaşınız olabilir ama ben olsam eşimi dinlerdim başınıza daha büyük bela açılabilir uzak durmalısınız.