OptimusPrime merhaba,
Sizin ilk gün tecrübelerinize çok memnun oldum, açıkçası benim hayalimdeki ilk gün tam olarak sizin yaşadığınız gün gibiydi.
Hiçbir öğrenciye yaka kartı verilmedi bizim sınıfımızda, fakat diğer sınıflarda boyunlarına asılmış isimleri. Hem okulda tanık oldum, hem de çektikleri ve sosyal medyaya yükledikleri fotoğraflarda dikkat ettim. Biz hariç hepsinde vardı o yaka kartı.
Bizde bir şarkı açıldı sadece, onda da öğretmen tek tek dolaşıp el sıkıştı çocuklarla. Kalkıp oynatmadı. Sonrasında farklı bir şarkı açtı ve masaların etrafında döndüler, sonrasında da bitti zaten. Bugünlük yeter diyip gönderdi çocukları.
Tek bir soru sorma şansım oldu, aldığımız ürünleri nasıl teslim edeceğiz dedim. Zümre ile konuşacağım benimde net bilgim yok dedi. Bu kadar.
İnanın bilemiyorum, ilk izlenim sanırım benim için çok önemli ve bu maalesef kendi adıma konuşmak gerekirse kötü bir izlenim oldu.
Okul idaresi ile görüştüm, sınıfa bir kız daha gelmiş. Nihayet aradaki farkı 5 kişiye düşürebilmişler. Bence bu sınıf biraz sona kalan dona kalır sınıfı gibi olmuş. Burada hata bende de var, ön kayıt yaptırmam gerekirdi. Çok pişmanım inanın.