Simsimy merhaba, Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Okul idaresi ile görüşmeye gittim, iş; sınıfın tüm oyuncağını yıkayıp, geri okula teslim etmeye kadar geldi çünkü. Bende bunu sormak istedim açıkçası. Birkaç veli daha benim gibi düşünüyor olacak ki, sormuşlar.
Okul idaresi böyle bir şey olmadığını, oyuncaklar dahil eşyaların okula zimmetli olduğunu ve okuldan çıkamayacağını belirtti bana. Daha sonrasında öğretmeni bu konuda uyarmış olacaklar ki, gruptan bize mesaj yazdı.
Yazdığı mesaj;
“Sanırım bu sınıfla aramız çok iyi olmayacak gibi😅”
Direkt bu cümleyi kurmuş. Sizin çocuklarınız için, hijyen için ben bunun kararını almıştım, istemiyorsanız keyfiniz bilir demeye getirdiği birkaç mesaj daha atmış.
Sınıf şu an için değiştiremiyoruz. Biraz daha gözlemleyin, kaygılarınızı bir kenara bırakın dedi müdür yardımcısı. Şimdilik gelişme bu şekilde. Yaşayıp görecek gibiyiz. :)
@BenMathilda merhaba Mathi, 4 senedir o okulda olan bir öğretmenmiş. Benim abarttığım veya gereksiz kaygılar içine girdiğim noktalar elbette olabilir ama yukarıda da birkaç yeni gelişmeyi yazdım, okuyup yine yorumunu belirtirsen çok memnun olurum.🙏🩷