khasret merfo 46 bin maaş depremden dolayı konteynerde kalıyoruz kiramiz yok..kiraays geçince en az 15 bin de kira verirz
ikibaloglanannesi Eşimin maaşı mesai ile beraber 35-40 ı buluyor. Başka gelirimiz de var. Kiramiz 3500 Ocak gibi 5000 olacak ama🌸
Aptalllarsizi ikiaslanannesi87 2 çocuk var dünya kadar banka borcu +milleten aldığımız borçlar 🤦♀️bi tostçuda getir götür yapıyor
Dilaylaa yadeyade27 bende mühendisim geçen sene İstanbul’dan 100binTL maaş ile teklif geldi eski çalıştığım yerden 🤷♀️ Bu sene daha fazladır sanırım .
1cocukannesi merfo tesadüfen gördüm Kayseri de kiradayız. Ev sahibi 30-40 yıllık binasının kirasını 5 bin yaptı. Eşim tek çalışan 20-25 bin arası mesaili gelir. Gurbette yiz malesef. Borçlar vs bize kalan eksi hesaptan hiçbir şey. Bu bir kaç ay çok sıkıştık özellikle. Allah herkesin yardımcısı olsun. En çok da çocuğuna bir şey almak isteyip de alamamak zormuş. Bu yüzden zamanında çalışıp kpss kazanmadığım için kendime çok kızıyorum. Niye okuduk ki boşu boşuna çok üzülüyorum 😞😞
[silindi] 1cocukannesi Merhaba, yaşınız kaç acaba? Çocukla çalışıp KPSS’yi kazanan nice insan var aslında, elbette ki çok zor oluyor ama neticesinde başarınca sefası sürülüyor. Belki siz de denemek istersiniz, bu yorum bir ışık olsun size. 🌺