hil94 Ben doğumdan3 ay sonra adet olmustum suan 5 aylıgız doktorumuz çok normal ama seninki düzene girecek dedi hatta ben hamilelik öncesi düzensizdim 2 aydır en fazla bir gün aksadı insallah böyle devam eder hatta çok gelmişti ilk ay korkma dedi🐣
thecamellia Hilalasoglu başlarda düzensiz olabiliyor ben doğumdan 6 ay sonra oldum ilk aylar hep gecikiyordu baya ve çok korkuyordum sonradan düzene girdi ama sitrese bağlı gecikmeler oluyor tabi
sencerlii Hilalasoglu 9 aylıkken olmuştum ezmirirken süreç uzuyor olduktan sonra da 7-8 gün bandından gecikmeler oluyo 😃
tugcely Hilalasoglu Bende bununla ilgili post açacaktım doğumdan sonraki ilk adetin çok gelmesi normal mi baya geliyor benim normal yazıyor internette ama bilemedim lohusayken 40 gün tam tamına gelmedi venim taş çatlasın 15 gün gelmiştir sonra kesilmişti kan azalmıştı baya o kalanlar mı geliyor bu kadar acaba
Hulya0129 Hilalasoglu ben ilk doğumdan 3 ay sonra hamile kaldım 🫣 aralarında bı sene var küçüğü 5 aylık oldu emziriyorim benimde düzensizlesti 10 gün önce adetim bitti yine kanama var 😒 korunuyoruz bu sefer emzirme döneminde oluyormuş
Elifeslemada Hilalasoglu iki gündür kasık ağrısından duramıyorum resmen hep adet öncesi kasık ağrım olurdu aynı ağrı gibi ama olamadım bi türlü 5 ay oldu çok şişkinlik var ne yaptıysam olamıyorum doktora gittim daha uzun bi süre olamazsın rahmin ince dedi ama tüm belirtiler var sancım da var olamıyorum
DuruAselEmr Bende bu konuda post acacaktim 15.5 aylık oldu kızım ve hala olmadim varmi benim gibi olan.
Aysdfn DuruAselEmr sizinde baya olmuş bu süreçte söktürücü falan kullandınız mı doktor ne diyor? Bende 7 ay oldu olmadım daha ilk bebeğimde hemen ikinci aydan itibaren düzene girmişti bunda olmuyorum.