ygmrln Hilalasoglu 9 aylıkken ilk regl oldum canım 13 aylık çocuğum hala da düzensiz 5 hafta da oluyor doktora gittim normal dedi
Ferk Hilalasoglu ben 8. Ayda bunu yaşadım gecikti adetim tarih değiştirdi emzirenlerde olabiliyormuş ama yine test yaptım önlem amaçlı çünkü ilk 1 yıl hamile kalma riski çok yüksek sanırım çevremdeki herkes öyle doğurdu.
Kubraengin 40ı çıkınca adet olmuştum hatta 15 günde bir oldum 2gün veya 3 gün sürdü az az sonra düzene giriyor korkma
cansugltk Hilalasoglu kırkı çıkmadan olması normal mi yani ben kırkım çıkmasına üç gün kala yeniden adet kanaması yaşıyorum tedirginim biraz
cansugltk denizalismom ben kırkının çıkmasına üç gün kala falan adet kanaması yaşıyorum normal mi tedirginim biraz doğumdan sonra kanamam olmuştu sonra ortalarına doğru kesildi ve son kırkın çıkasına üç gün kala yeniden adet kanaması oldu normal mi yani
sibelzeybek33 cansugltk bende senin gibi oldım kırkımın çıkmasına 10 gün kala kesildi 3 gün kala tekrardan adet gördüm
ebosum17 cansugltk bende aynı şeyi yaşıyorum. 20. Günde kesildi kanamam 30. Gün tekrar kanamam oldu. Bugün 41 günlük bebeğim hala leke leke kanamam var. Normal dedi ebe arkadaşlarım.
Ozlemyy 50 gün olmadım sonra 2 gün geçti oldum az geldi 10 gün sürdü sonra 1 ay geçmeden tekrar oldum az geldi 15 gün sürdü bende anlamadım niye böyle oldu
eylul26 Doğum yapalı 5 ay oluyor hala gelen giden yok beklemedeyim bende doktorum emzirdiğin için olamayabilirsin demişti ama hormonlarım alt üst oldu adet olamadığım için çok gerginim
betule İlk çocukta 10 ay olmadım 2. De 13 ay olmadım. Doktor 10 ay olmamak normal demişti. Emziriyordum
sumeyyeasellina Hilalasoglu çok normal canım düzensizlik olabiliyor bende doğumdan sonra 15 gün kanamam oldu sonra kesildi ve 4 ayda adet oldum ve tekrar 6. Ayda adet oldum yeni olabiliyor 1 sene sonra anca düzene giriyor
Tuake Hilalasoglu bende mesela beneğim 4 aylıkken adet oldum ilk defa su an 9 un içinde hala adet olmadım
beyzanurba1ci 45 gün lohusa kanamam sürdü sonrasında kesildi 8 gün kanamam tekrar oldu adet diye düşünüyorum aradan hiç bı hafta geçmedi yine kanamam başladı adet kanaması mıdır acaba bilemiyorum ?
xyz0606 Benimde 6.ayda adet oldum o ay içerisinde yine oldum ama böyle toprak renginde lekelenme ağrılı oluyor suan anneme dedim oda menapoza giriyor olmayasın sakin dedi suan korkuyorum menapoza mi girdim acaba