betule İlk çocukta 10 ay olmadım 2. De 13 ay olmadım. Doktor 10 ay olmamak normal demişti. Emziriyordum
sumeyyeasellina Hilalasoglu çok normal canım düzensizlik olabiliyor bende doğumdan sonra 15 gün kanamam oldu sonra kesildi ve 4 ayda adet oldum ve tekrar 6. Ayda adet oldum yeni olabiliyor 1 sene sonra anca düzene giriyor
ebosum17 cansugltk bende aynı şeyi yaşıyorum. 20. Günde kesildi kanamam 30. Gün tekrar kanamam oldu. Bugün 41 günlük bebeğim hala leke leke kanamam var. Normal dedi ebe arkadaşlarım.
Tuake Hilalasoglu bende mesela beneğim 4 aylıkken adet oldum ilk defa su an 9 un içinde hala adet olmadım
beyzanurba1ci 45 gün lohusa kanamam sürdü sonrasında kesildi 8 gün kanamam tekrar oldu adet diye düşünüyorum aradan hiç bı hafta geçmedi yine kanamam başladı adet kanaması mıdır acaba bilemiyorum ?
xyz0606 Benimde 6.ayda adet oldum o ay içerisinde yine oldum ama böyle toprak renginde lekelenme ağrılı oluyor suan anneme dedim oda menapoza giriyor olmayasın sakin dedi suan korkuyorum menapoza mi girdim acaba
hil94 Ben doğumdan3 ay sonra adet olmustum suan 5 aylıgız doktorumuz çok normal ama seninki düzene girecek dedi hatta ben hamilelik öncesi düzensizdim 2 aydır en fazla bir gün aksadı insallah böyle devam eder hatta çok gelmişti ilk ay korkma dedi🐣
thecamellia Hilalasoglu başlarda düzensiz olabiliyor ben doğumdan 6 ay sonra oldum ilk aylar hep gecikiyordu baya ve çok korkuyordum sonradan düzene girdi ama sitrese bağlı gecikmeler oluyor tabi
sencerlii Hilalasoglu 9 aylıkken olmuştum ezmirirken süreç uzuyor olduktan sonra da 7-8 gün bandından gecikmeler oluyo 😃