SeverusSnape Hilalasoglu çok normal, 1 yıla kadar düzensizlik yaşanabilir. Ben ilk düzenli reglimi doğumdan 10 ay sonra olmuştum.
Egemeninannesi_ Hilalasoglu ben doğumdan sonra ilk kez bu ay adet oldum oğlum 6.5 aylık tam. Olmamanız gayet normal
mihriban43 Hilalasoglu ben yaşadım ya hamileyim sandım hahahah ama yakında olursunuz biraz düzensiz oluyor sonra duzeliyormus
KuzeyinAnnesi03 Hilalasoglu 1 2 sene normal canım. Her doğum aynı değil birinde 1 sene olmazsın diğerinde 1 ayda olursun değişiyor
Kadermiray56 Hilalasoglu merhaba cnm ben doğumdan sonra 3 ay sonra adet oldum yine arada 2 ay geçti yeni oldum normaldir bu döngü bir yıla kadar süre bilir
cansugltk denizalismom ben kırkının çıkmasına üç gün kala falan adet kanaması yaşıyorum normal mi tedirginim biraz doğumdan sonra kanamam olmuştu sonra ortalarına doğru kesildi ve son kırkın çıkasına üç gün kala yeniden adet kanaması oldu normal mi yani
aslnhan Ben doğum yapalı 4 ay 18 gün oldu lohusa kanamam 50 gün sürdü ama hala adet olmadım bende ne zaman gelecek diye bekliyorum 🤷♀️
meliketayfun20 Hilalasoglu benimde öyle normal canım süt den dolayı sanırım emzirdigimjz için gerçi ben 1 ay sonra emziremedim yara oldu kesildi mama içiyor şuan 3ay25 günlük bebeğim doğumdan beri sadece 2 kere regli oldum bu zamana kadar
Elifarsen Hilalasoglu ben 40 ım çıktıktan sonra diğer ay normal döngüye girdim ama herkeste değişiyor. En güzel ya ı tüm şişliğin biranda gitmesi oluyor
ezgii23 Ben 4 Ay oldu hala olmadım ama ara ara kanamam oluyor leke şeklinde, devamı gelmiyor. Sezeryan doğumda normal mi bu?
SerraD-1823 Hilalasoglu 8 aydır hiç olmadım. Doktora gittim. Test yaptı değerler normal sorun yok. Emzirdiğin için olmuyorsun dedi. Yine de tedbir amaçlı zylanda doğum kontrol hapı aldım. Emzirirken kullanılabiliyormuş. Eşim de korunuyor ama riske atmak istemedim 🤭
ENERCII Hilalasoglu bende doğumdan 40 gün sonra olmuştum. Bende de düzensizlikler oldu doktora gittim doktor doğumdan sonra düzensizlik olabilir normal demişti
ygmrln Hilalasoglu 9 aylıkken ilk regl oldum canım 13 aylık çocuğum hala da düzensiz 5 hafta da oluyor doktora gittim normal dedi