Y6_ DOĞU & ALEYNA TİLKİ Sanma kayıyor yıldızlar bir dilek tut diye Sanmam yıllar cömert değil söyle ne verdi bize Bu ne korku böyle uyumak düş kurmaktan da önde Sen bir günde unuttun gibiydi ben hala senli günlerdeyim Arıyordum söyle hangimizde yanlış Hani bizdik ikimizdik neden bir ben yandım Üstesinden gelemediğim şeyler de varmış Her gün ölmenin ismi aşkmış… Öyle başını alıp gitmek kolay ya bir gün ol yerimde Savurup atmak kolay ya koştum hep peşinde Nedir ki bu cezam ya kaydın ellerimden Olsan yerimde biterdin her şekilde
Ogemigelecek nnoktaa Dağlaramı yazdın yazdın Rüzgara mı yazdın Sularamı yazdın Tez unuttun beni Hayli zaman oldu ne aradın sordun Hayli vakit doldu gelmedin durdun Hasretin hançeri sineme vurdun Demem o ki zalım sen beni yordun……..
Uykusuzhergeceeee nnoktaa Bir fotoğraf çekinebilir miyiz Dudakların dudaklarımda Bir fotoğraf çekinebilir miyiz Ağzım kulaklarımda Kollarımda sen🕺🏽
kuzeysinem Gözlerin boşuna aramasın arasandaaaa bulamazsın bulsan da saramazsın beni kaybettin artık beni kaybettinnnnnn artıkkkkkkk
HonKiPonKiDoNiNo nnoktaa Şalteri kapattım ötesi yok artık, bu gece günahın boynuma kalsın …. ( Semicenk )
Happybaby06 nnoktaa Durma yürüsene üstüme bir anda Gardım sağlam Güllerden tuğla Tuğla ördüm hepsini elimle Eğilmez bükülmez senin kara büyünle..
damlaozzz nnoktaa Sen benim başıma gelen en güzel şey Anlamı yok, anlamsız sen yoksan her şey Beni yine sev, beni yine sev, beni yeniden sev Sensiz bu dünya gözümde hiçbir şey 🤍😍