LezizeNine nnoktaa mini mini bir kuş donmuştu 😂😂😂😂 4 aylık bebemi susturmak için söylüyorum gece gündüz Allah var hem susuyor hem bakıp dinliyor sesim kötü olsa bile 😂😂😂
fatihunal nnoktaa Gel söndürelim O yüreğin yanıyorsa Ben ne bileyim? Aşksa ölüm, tadı bu mu? Gençliğimi bir Acı yelin muştası vurdu Ben ne bileyim? Yaşamanın tadı bu mu? Mabel Matizin bu şarkısı dilimde benim hep ölümü hatırlatıyor niyeyse
dearsementa tombikdonerkankasiiskender Durma yürüsene üstüme bir anda Gardım sağlam Güllerden tuğla Tuğla ördüm hepsini elimle Eğilmez bükülmez senin kara büyünle Eyvallahı saplıyo boğazıma Ahım durmaz vurur seni derinde Melike Şahin😌😌
SeverusSnape nnoktaa Kamaracığğğ yanlış yeri çekiyorsun! 🙂↔️ ÇEK bebeksi tenimi çek, Dostum düşmanım görsün çek, Ordan çek, burdan çek, Kralı çek, kraliçeyi çek, Görünce hepsi dertlenecek, Uğraşmıyorum değmeyecek ✨💅🏻✨
ruyaninannesi_ 👼🏻Aaaannneeee aaaannnneee 🤱🏻Nereye koyduysan oradadır 👼🏻 Nerede e nerede 🤱🏻 Nereye koyduysan oradadır Kukuli dinleyip şarkılarını ezberleyen annelerim buradalar mı ? 😂😂
aycasil Ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim Nerde bir elma görsem dayanamaz suzeeim 🤣 sabah 6dan beri dilimde yaa
pantenkelebek nnoktaa aseletim fakir ruhunla kıyaslanamaz Seninle yan yana mi asla kapyasamaz Ki ben sizin gibi değilim çapulcu Hiç biriniz bu güzel fiziğimi yok sayamaz 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 Düşmüyor dilimdennnnnnn
dayes nnoktaa her gün moduma göre değişiyor, şu an ; “Geri dönmek, ışığa bakmak ne güzel (ne güzel, ne güzel) Dayandım, dağıldım, dayandım Seyir aldım, seyre daldım, dalgın (dalgın, dalgın) Dayandım, dağıldım, dayandım”
senaxx nnoktaa bu aralar takıldığım şarkı “ yarın bayram gelirde alem dirilir, aman ana baba da yavrusuna sarılır “