GokcelifMom nnoktaa Elini ver, elini tutayım Tasalarım biter, dünyayı yakarım Ama kader aramızda kalır Güzel gülüm gider, uzaktan bakarım
dondurmalisuflem nnoktaa kızım sağolsun babamda babam paşamda paşam caaaart curt yırt onu yırt yırt diye geziyor evde. Benimde istemsiz dolandı dilime 😂
CuteBadesMama nnoktaa Bu aralar Mert Demir’i severek, yogun bir sekilde dinliyorum :) Ozellikle bu parcasi 🌸
afrakevser Misafir ol gel bana börekler açayım sana Evi supuruken söyleyin güzel ritim oluyor 😂😂😂😂😂😂😂haha
ozr42 nnoktaa Yalanla yeminle nara yaktığım Sözlerini bile bile unuttum Usanmazdım saatlerce baktığım Gözlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim. Ergin Nurşani mekanı cennet olsun. Bu aralar dilimde beynimde çalan şarkısı.
aykiz0 nnoktaa unutulur elbet Her şehir ve her insan Aldığımız hic bir nefes bile İçimizde kalmiyor inannn Bu kadar fazla uzaklasmis olamaz yıllar Bir dokum sende anlarsin icimdeki kül hala sıcak……
loliannesi Uyutmaya çalışırken eşimle sürekli bu ilahiyi söylediğimiz için artık uykuda bile bilinçaltımız kendi kendine mırıldanmaya başladı. Önceden manevi duygular uyandıran ilahi gitti hiç unutamayacağımız travma dolu bir ilahi geldi 😅 Çokta severdim kendisini ama artık duymak bile istemiyorum, üzgünüm caaaaanım ilahim ara versek ikimiz için de iyi olacak 🥹 Severim ben seni candan içeru Yolum vardır bu erkandan içeri
ebrgrgl Bir küçücük Nevacık varmış Kırlarda ko ko koşar oynarmış Annesi onu çok çok severmiş Babası onu çok çok severmiş Sen benim ca ca canımsın dermiş 5 aylık kuzum daha şarkıya başlar başlamaz gülmeye başlıyor çok seviyor bunu 😂