Yasem1n nnoktaa Alaaddin e sihirli lambayı ben sattım. Gittim kendime bir saat aldım. Submariner. Ğaaaaaa😂😂
bebitooo nnoktaa 11 ay 20 günlük oğlumun dinlerken gülme krizine girip dans ettiği şarkı Dudağını büzüyorsun müjgan Niye beni üzüyorsun müjgan Darbukası düm düm teke Roman oynar seke seke Al yeşili mendil alır Düğünlerde başı çeker müjgannnn 😂😂
Birdunyabircennetannesi Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Zaten bu şarkı benim için yazılmış sürekli dilimde dolanır bu şarkı
D_deniz nnoktaa ben sana nerden tutuldum diye geçip duruyor kafamdan canım sıkıldı tutulduğum fln da yok instegramda duydum
tombikdonerkankasiiskender Ben zaten hep tek başımaydım Yalnızlık deminde sen güller açardın Bitmezsin dilimde, birkaç kez düştüm de Söyle, ne zaman ellerini uzattın? Hiç derdim yokken bile kendimi tribe sokuyorum ahshahshah
dearsementa tombikdonerkankasiiskender Durma yürüsene üstüme bir anda Gardım sağlam Güllerden tuğla Tuğla ördüm hepsini elimle Eğilmez bükülmez senin kara büyünle Eyvallahı saplıyo boğazıma Ahım durmaz vurur seni derinde Melike Şahin😌😌
mustafam1207_ nnoktaa haydi bir alkış haydi bir alkış anne sözü dinleyene koca bir alkış (sevimli dostlar) 🤣🤣🤣
Elonice Adiş adiş effendimmm oo donat miii ii iii iihh doğru söyle yokk babiiiş agzini aac hah hahh haaahh🫡
Zmh0311 nnoktaa Yatağını özler dayanamaz döner o aşk gözünü bürür sonra erir o belki bir rüzgar götürebilir onu olsun düşer o 🎵🎵🎵
Goktugkalptugce nnoktaa ayy çok komik amaaa Beş küçük bebek yatakta zıplar Biri yere düşüp kafasını çarpr Anne doktoru ara ve doktor der Artık yatakta zıplamak yasakk 🤣
Huma_kus34 nnoktaa Demet akalın yok bir sitemim haytta herşey kısmet soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettim 😂💆🏻♀️
GokcelifMom nnoktaa Elini ver, elini tutayım Tasalarım biter, dünyayı yakarım Ama kader aramızda kalır Güzel gülüm gider, uzaktan bakarım
dondurmalisuflem nnoktaa kızım sağolsun babamda babam paşamda paşam caaaart curt yırt onu yırt yırt diye geziyor evde. Benimde istemsiz dolandı dilime 😂
CuteBadesMama nnoktaa Bu aralar Mert Demir’i severek, yogun bir sekilde dinliyorum :) Ozellikle bu parcasi 🌸