SeverusSnape nnoktaa Kamaracığğğ yanlış yeri çekiyorsun! 🙂↔️ ÇEK bebeksi tenimi çek, Dostum düşmanım görsün çek, Ordan çek, burdan çek, Kralı çek, kraliçeyi çek, Görünce hepsi dertlenecek, Uğraşmıyorum değmeyecek ✨💅🏻✨
ruyaninannesi_ 👼🏻Aaaannneeee aaaannnneee 🤱🏻Nereye koyduysan oradadır 👼🏻 Nerede e nerede 🤱🏻 Nereye koyduysan oradadır Kukuli dinleyip şarkılarını ezberleyen annelerim buradalar mı ? 😂😂
aycasil Ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim Nerde bir elma görsem dayanamaz suzeeim 🤣 sabah 6dan beri dilimde yaa
pantenkelebek nnoktaa aseletim fakir ruhunla kıyaslanamaz Seninle yan yana mi asla kapyasamaz Ki ben sizin gibi değilim çapulcu Hiç biriniz bu güzel fiziğimi yok sayamaz 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 Düşmüyor dilimdennnnnnn
dayes nnoktaa her gün moduma göre değişiyor, şu an ; “Geri dönmek, ışığa bakmak ne güzel (ne güzel, ne güzel) Dayandım, dağıldım, dayandım Seyir aldım, seyre daldım, dalgın (dalgın, dalgın) Dayandım, dağıldım, dayandım”
senaxx nnoktaa bu aralar takıldığım şarkı “ yarın bayram gelirde alem dirilir, aman ana baba da yavrusuna sarılır “
Y6_ DOĞU & ALEYNA TİLKİ Sanma kayıyor yıldızlar bir dilek tut diye Sanmam yıllar cömert değil söyle ne verdi bize Bu ne korku böyle uyumak düş kurmaktan da önde Sen bir günde unuttun gibiydi ben hala senli günlerdeyim Arıyordum söyle hangimizde yanlış Hani bizdik ikimizdik neden bir ben yandım Üstesinden gelemediğim şeyler de varmış Her gün ölmenin ismi aşkmış… Öyle başını alıp gitmek kolay ya bir gün ol yerimde Savurup atmak kolay ya koştum hep peşinde Nedir ki bu cezam ya kaydın ellerimden Olsan yerimde biterdin her şekilde
Ogemigelecek nnoktaa Dağlaramı yazdın yazdın Rüzgara mı yazdın Sularamı yazdın Tez unuttun beni Hayli zaman oldu ne aradın sordun Hayli vakit doldu gelmedin durdun Hasretin hançeri sineme vurdun Demem o ki zalım sen beni yordun……..