Duruelaninannesi Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim Acıya duvar gibi durmayı öğrendim Kaybolmus bir dilin sözcükleri gibi Köksüz bağsız durmayı öğrendim. (Anneme gitsin bu şarkı ) saatlerce dinleyip saatlerce ağladım şarkı. Üstelik hamileyim 2 kat daha fazla duygusalım 🥲😓
fatihunal Duruelaninannesi Yansın İstanbul bu gece Külleri savrulsun Seninde o taştan kalbin Cayır cayır kavrulsun Bende bu şarkıyı dinleyince aklıma annem geliyordu bir aralar kendisi beni bırakıp İstanbul’a gitmişti temelli bende daha evli değildim çocuktum 🥺
busrabltdrgnn nnoktaa kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıl yüzüyor Balıkçı Hasan geliyor Kırmızı balık kaç kaç😂😂
Deletedmom_182 nnoktaa Pasaklı pasaklı Pasaklısın kukuli Bak kirlettin her yeri Deli ettin Tinky’i 🫠🫠
Zeynonun_Annesi Mabel Matiz ~ Düldül Yine sabahın körü Göremeden önü Aldım düldülü de Vurdum yollara Dara düşmeden Düze çıkmıyor mu gönül Bardağım da doludur Ama içiyor puşt ömür
yamanismom nnoktaa Herkes geçiyor aynı yollardan Tanıdığımız yok yukarılardan İnatla sarılacaksın sabredecek yaşayacaksın ….
Umutdamla20 nnoktaa Asaletim fakir ruhunla kıyaslanamaz Seninle yan yana mı asla kapsayamaz Ki ben sizin gibi değilim çabulcu Hiç biriniz bu güzel fiziğimi yok sayamaz Sizin o abartı makyajınız suratınızdan taşmış Beni görenler diyor '‘abla harbiden taşmış’' Bütün ortaklarım taşmış sinirden öfkeden Beni yenemezsiniz taki ben ölmeden Ablan taş gibi🤣🤣
ereennn nnoktaa tekerleme sayılıyor mu 🤣 oğluma sayıları öğretmek için bı tekerlemeye sardım şuan sürekli dilime dolandı 🤣🤣