Deletedmom_115 KuzeyinAnnesi03 o durumu çok çektim hemde kızım daha 2 aylıktı 😭🥹🥹 damarları incecikti ellerimdeydi kan alıyorlardı kızım gözlerimin içine bakıp ağlıyordu anne izin verme der gibi😔😔 ama işte mecbur onun sağlığı için 😂 sonradan çok ağladım tabi
meteeehann Aydakisiyahedicikk içerebiliyormusunuz ya demir damlasını oğlum 5 ay 15 günlük ne zaman kan damlası versem püf diyip her yere sıçratıyor içiremiyorum ben 😩
Deletedmom_115 meteeehann benimki bayılıyor damlalara ya görseniz ayakları kaldırıp hoplamaya çalışıyor 😂😂😂😂
pantenkelebek Aydakisiyahedicikk bunu bende çok merak ediyorum hergün ağlayarak ilaç ıciriyorum kızıma ya ağlamasını istemiyorum artık
KuzeyinAnnesi03 Deletedmom_115 Rabb’im hastalık vermesin onların iyiliği için veriyoruz canım yapacak bir şey yok 😮💨
meteeehann Deletedmom_115 valla iki gündür sünnet oldu şurup veriyorum çığlık kıyamet duyan çocuğa napiyorlar evde diyecek hiç sevmiyor şuan ilerde nolur bilmem
kes5_ Ocean demir tadı güzel tavsiye ederim yeni nesil demir diş çürüğü yada kıyafete leke de yapmıyor
kafamdakifazlalik Aydakisiyahedicikk 9.ayda kan değerlerine bakıyorlar gereken değerde ise bırakıyorsunuz değilseniz devam diyorsunuz
meteeehann Deletedmom_115 plastik mama kaşığına döküp veriyorum istemiyor kaç kez verdiysem her yeri kirletti ağzından çıkartarak
Deletedmom_115 meteeehann ben diğer damlaları emziğe döküp veriyorum şapur şupur yiyor, demir damlasında zaten damlalık var o çok kolay
Mree Aydakisiyahedicikk 9.ayda kan tahlili yaptırmıştık eksik çıktı 1.yaşta yeniden yapıldı yeniden eksik çıktı 16.ayda yeniden yaptırdık bütün vitaminler normal çıkınca doktorumuz elinizdekileri bitirin kullanmayın dedi
meteeehann Deletedmom_115 onuda yaptım denemediğim şey kalmadı ağzına istemediği bisey gelince püf yapıyor direk bazen rüyasında bile öyle yapıyor püüff diye arada annem verecek sanıyor galiba 🤣
13gamze08 Selam anneler bizede hemşire dün demir ilacı verdi ama hiç aç tok demedi farkediyormu aç yada tok icirdigim
meteeehann 13gamze08 valla canm bizim ebe emzirmeden 2 saat önce yada emzirdikten 2 sonra dedi ama çocuklar zaten 2 saate bir emiyor ki nasıl ayarlanır o saat bilmiyorum çokta takip edip veremiyorum ben saati